Amazon'dan 10.000 TL'ye sistem toplama

Alacağım monitör vatanda 4bin tl eksende 5 buçuk binden 4 bin tl ye düştü diye indirim yapmis. Fiyat oynamıyor fazla galiba. Diğer ürünler içinde böyle 30 40 tl arası değişiyo. Elden almak daha mantıklı geliyor.

Alacağım monitör vatanda 4bin tl eksende 5 buçuk binden 4 bin tl ye düştü diye indirim yapmis. Fiyat oynamıyor fazla galiba. Diğer ürünler içinde böyle 30 40 tl arası değişiyo. Elden almak daha mantıklı geliyor.
Sinerjinin kendi şubesi mevcut eğer İstanbul da iseniz oradan alabilirsiniz.
Ayrıca İtopya ve İnventus gibi sitelerin bayileri de mevcut.

Imzamdaki sistemi Eksenden topladim hic bir sorunla karsilasmadim. Sinerji de benzer bir sitedir.

Fiyatlar bazen devasa farklara ulasiyor. 1060 1500-1600 liraya satilirken ben 1200liraya aldim.

Bu konuyu seneye açmanız çok daha yararlı olacaktı. Şu an dolar 3.53. Seneye belki 3 olacak belki 4. O yüzden fiyatlarda değişiklik olacaktır. Ben düşeceğini düşünüyorum. Tabii bilinmez yabancı ülkeler sağ olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı