600 TL'ye işlemci aldım, i3 10100. gerçekten aşırı şaşırdım. Bunda bir sorun çıkar mı ek ücret veya bozuk gelirse iade edebiliyor muyum? Heyecanla aldım şu an ürün 2K olmuş.
600 TL'ye işlemci aldım, i3 10100. gerçekten aşırı şaşırdım. Bunda bir sorun çıkar mı ek ücret veya bozuk gelirse iade edebiliyor muyum? Heyecanla aldım şu an ürün 2K olmuş.
Son durum : arkadaşlar satıcı yanlış fiyat yazdığımız için gönderemeyeceğini siprişimi iptal etmemi istedi müşteri hizmetlerine ilettim onlarda gereken işlemler uygulanacakdır dedi yani gelicek sanırım
Son durum: Arkadaşlar satıcı yanlış fiyat yazdığımız için gönderemeyeceğini siprişimi iptal etmemi istedi müşteri hizmetlerine ilettim onlarda gereken işlemler uygulanacakdır dedi yani gelecek sanırım
Son durum : arkadaşlar satıcı yanlış fiyat yazdığımız için gönderemeyeceğini siprişimi iptal etmemi istedi müşteri hizmetlerine ilettim onlarda gereken işlemler uygulanacakdır dedi yani gelicek sanırım
Bu LULUBUY denen satıcı paso yanlış fiyat etiketi mi giriyor anlamadım ki. Geçen gün burada ASUS VG bilmem ne 144 Hz monitörü çok 3 haneli bir fiyata almıştı, o da aynı satıcı değil miydi?