emir21321 Centipat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 49 16 Ağustos 2022 #11 Jezo dedi: Adamın da bir hakkı var sen kendi zorunla getireceksin onu diyemezsin ister gönderir ister göndermez. Genişletmek için tıkla... Ben öğrendim sordum orada çalışanlardan iyimi biliyosunuz amazon bu trendyol değil hata onun benim olmadığını söyledi müşteri hizmetleri
Jezo dedi: Adamın da bir hakkı var sen kendi zorunla getireceksin onu diyemezsin ister gönderir ister göndermez. Genişletmek için tıkla... Ben öğrendim sordum orada çalışanlardan iyimi biliyosunuz amazon bu trendyol değil hata onun benim olmadığını söyledi müşteri hizmetleri
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.301 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #12 emir21321 dedi: Ben öğrendim sordum orada çalışanlardan iyi mi biliyosunuz Amazon bu Trendyol değil hata onun benim olmadığını söyledi müşteri hizmetleri. Genişletmek için tıkla... Kardeşim anlamadın herhalde 1.5k olan şey sana 600 liraya niye gelsin akıl var mantık var.
emir21321 dedi: Ben öğrendim sordum orada çalışanlardan iyi mi biliyosunuz Amazon bu Trendyol değil hata onun benim olmadığını söyledi müşteri hizmetleri. Genişletmek için tıkla... Kardeşim anlamadın herhalde 1.5k olan şey sana 600 liraya niye gelsin akıl var mantık var.