Amazon'dan alınacak klavye için ekstra vergi vermem gerekiyor mu?

HayaletAdam

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Resimdede görmüş olduğunuz gibi kargo parası, ithalat ücreti falan hepsi içinde 612₺ tutuyor. Merak ettiğim şey şu, bu para haricinde bir de kapıda ayırca vergi ücreti falan alırlar mı? Yoksa bu klavyenin bana toplam maliyeti 612₺ mi olacak? İlk defa Amazon'dan ürün alacağım. O yüzden Amazon'dan sık sık alışveriş yapan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• amazon.png
    125,8 KB · Görüntüleme: 207
Hemen alın dolar kuru amazonda güncellemeden.

Hangi klavyeyi alıyorsunuz? Merak ettim de.
Hemen alın dolar kuru amazonda güncellemeden.
Doğru güncellenmeden alın derim.

Hemen almanızı tavsiye ederim. Bunun dışında vergi ödemezsiniz. Dolar kuru 8.1 TL olmuşken kaçırmayınız.

Nasıl alacağım? Şiparişinizi try üzerinden verin butonunamı tıklamam gerekiyor?
TRY üzerinden kontrol ederek siparişinizi en kısa sürede oluşturun. Kartınızdan hemen para çekmeyecektir. Ama merak etmeyin sipariş tutarından fazla fiyat çekmiyor.

Hocam son olarak klavye Outemu Switch mi kullanıyor?
Onun ne olduğunu bilmiyorum maalesef
Try üzerinden kontrol ederek siparişinizi en kısa sürede oluşturun. Kartınızdan hemen para çekmeyecektir. Ama merak etmeyin sipariş tutarından fazla fiyat çekmiyor.

Tamamda neden en kısa sürede oluşturmam gerekiyor? Ücret daha uygun olduğu için mi yoksa başka bir nedeni mi var?

Satıcı amazonsa dış ülkeden gelse bile bildigim kadarıyla ne para veriyorsan o. Fazlasını vermiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…