Amazon'dan alınan Earphones 2 Basic bozuk geldi

Makaleler
1
Amazon TR'den 177 küsur liraya satın aldığım "Mi True Wireless Eearphones 2 Basic" ürünü bozuk geldi. Bozuk derken ürün hiç çalışmıyor değil, ses geliyor ama çok kötü geliyor. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama sanki derinden geliyor gibi. 20 liraya BİM'den aldığım kulaklık buna bin basar. Bilgili arkadaşlar şu sorularıma cevap verebilir mi lütfen:

Ben şimdi bunu dümdüz iade etsem herhangi bir kusuru olduğunu söylemeden, kontrol ederler mi çalışıyor mu diye?
Diyelim ki kontrol ettiler, bana sen bozmuşsun muamelesi yaparlar mı?
Satıcı ile nasıl iletişim geçebilirim?
Para iadesi ne kadar sürede yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon TR'den 177 küsur liraya satın aldığım "mi true Wireless eearphones 2 Basic" ürünü bozuk geldi. Bozuk derken ürün hiç çalışmıyor değil, ses geliyor ama çok kötü geliyor. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama sanki derinden geliyor gibi. 20 liraya BİM'den aldığım kulaklık buna bin basar. Bilgili arkadaşlar şu sorularıma cevap verebilir mi lütfen:

Ben şimdi bunu dümdüz iade etsem herhangi bir kusuru olduğunu söylemeden, kontrol ederler mi çalışıyor mu diye?
Diyelim ki kontrol ettiler, bana sen bozmuşsun muamelesi yaparlar mı?
Satıcı ile nasıl iletişim geçebilirim?
Para iadesi ne kadar sürede yapılıyor?

Konu harici kulaklığı telefon üzerinden mi bilgisayar üzerinden mi deniyorsunuz?
Aynı kulaklık bende de var. PC üzerindeyken kulaklığı seçerken 2 tane gözüküyor. Birinde ses çok derinden geliyor. Belki onu seçmiş olabilirsin.

Hijyen politikaları sebebiyle kulaklık, iç çamaşırı vb ürünler kutusu açılmış ise iade alınmaz. Satıcının buna hakkı var. Yine de satıcı ile görüşün belki iade almayı kabul eder.

Hijyen politikaları sebebiyle kulaklık, iç çamaşırı vb ürünler kutusu açılmış ise iade alınmaz. Satıcının buna hakkı var. Yine de satıcı ile görüşün belki iade almayı kabul eder.
Eğer satıcı Amazon ise sorun çıkarmadan iade alır.
Sorunlu olmayabilir kulaklık, Airdots'un ses kalitesi rezalet zaten. Başka bir telefonda veya bilgisayarda denediniz mi?

Paranın iade olma süresi bankaya göre değişir. Satıcı olarak Amazon'dan aldıysanız iade butonu varsa iade edebilirsiniz. Kontrol ediyorlar diye biliyorum.
Satıcının kim olduğunu nasıl öğrenebilirim? Kutu üzerinde "SHIP FROM: Amazon 3PL XTRA Komurcuoglu 13 Tavsanlı Kocaeli Gebze" yazıyor. Amazon mu göndermiş yani bu ürünü bana?
Konu harici kulaklığı telefon üzerinden mi bilgisayar üzerinden mi deniyorsunuz?
Aynı kulaklık bende de var. PC üzerindeyken kulaklığı seçerken 2 tane gözüküyor. Birinde ses çok derinden geliyor. Belki onu seçmiş olabilirsin.
Yok dostum kusurlu olduğundan eminim PC'de kullanmak istesem neden bu ürünü alayım telefonda kullanamıyorum ses aşırı derinden geliyor olması gerektiği gibi gelmiyor.
Satıcı ile nasıl görüşebilirim? Ürünün kutusunu açmadan kusurlu olduğunu nasıl anlayabilirim ki çok saçma.

Önceki verdiğim siparişlerden baktım ama satıcıya nasıl bakıldığını bulamadım. Ben genelde sepete eklerken bakıyorum satıcıya. Ama Kocaeli'nden gelmişse satıcının Amazon olması yüksek ihtimal. Çünkü Amazon'un deposu orada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı