Amazon’dan alınan ekran kartı kullanılırsa iade edilebilir mi?

Unknown31

Hectopat
İyi akşamlar arkadaşlar Amazon’dan RX570 almıştım. Ortalama 10 işe 15 gündür kullanıyorum. İade günü 2 Ağustos'a kadar görünüyor. Herhangi bir sorun yok. Sadece 5500XT 1280 TL şu anda onu almak istiyorum bu yüzden iade etmek istiyorum. Ekran kartını tekrar kutusuna koyup iade edebilir miyim kullanmış olmam bir sorun yaratır mı?

Edebilirsin diye düşünüyorum. Sen yine de müşteri temsilcisi ile konuş. Eksiksiz şeklide teslim edersen yardımcı olurlar.

Not: Satıcı Amazon ise bu dediğim geçerli, 3. bir satıcıdan aldıysan kabul etmez karşı taraf.

Evet satıcı Amazon dediğin gibi temsilci ile görüşeceğim teşekkürler. İndirimi şimdilik kaçırdım zaten. Yine de net bilgi alacağım tabii ki.
Bir arıza yoksa iade kabul edeceklerini sanmıyorum, eğer satıcı amazonsa edebilir.

Evet bir arızası yok ama cayma hakkı 1 aya çıkarılmış şu anda tek sorun kullanmış olmam.

Evet satıcı Amazon dediğin gibi temsilci ile görüşeceğim teşekkürler. İndirimi şimdilik kaçırdım zaten. Yine de net bilgi alacağım tabii ki.

Kartının performansından memnunsan iade edip incehesap gibi bir yerden kart almana gerek yok Amazon güvencesi altındayken. Garanti süresince her sorununda ilgilenecektir Amazon. Ciddi bir yükseltme yapana kadar elinde tut kullan derim. En azından kafan rahat olur.

Kartının performansından memnunsan iade edip İncehesap gibi bir yerden kart almana gerek yok Amazon güvencesi altındayken. Garanti süresince her sorununda ilgilenecektir Amazon. Ciddi bir yükseltme yapana kadar elinde tut kullan derim. En azından kafan rahat olur.

Aslında şöyle arada 200 TL fark vardı sadece. Beni bu cezbetmişti. Kartımın performansından ise memnun sayılırım aslında. Değiştirmeyi düşünmemdeki neden o kartı alıp çok daha uzun süre değiştirmeyi düşünmememdi aslında. Şuanki kartım MSI RX 570 Armor OC 4 GB modeli. Diğeri ise ASUS Dual RX 5500 XT 4 GB modeli sizce değiştirmeye değmez mi?

Aslında şöyle arada 200 TL fark vardı sadece. Beni bu cezbetmişti. Kartımın performansından ise memnun sayılırım aslında. Değiştirmeyi düşünmemdeki neden o kartı alıp çok daha uzun süre değiştirmeyi düşünmememdi aslında. Şuanki kartım MSI RX 570 Armor OC 4 GB modeli. Diğeri ise ASUS Dual RX 5500 XT 4 GB modeli sizce değiştirmeye değmez mi?

Değer. Ben 5500XT 8GB modelini kullanıyorum ama Amazon'dan almıştım. Satıcı farkı olduğu için söyledim. 🙂

Değer. Ben 5500XT 8 GB modelini kullanıyorum ama Amazon'dan almıştım. Satıcı farkı olduğu için söyledim. 🙂

Bende öyle düşündüğüm için aslında aradaki fark 400TL gibi olsa uğraşmayacaktım ancak 200 TL çok az bir fark umarım tekrar indirime girer haftaya diye umut ediyorum. O fiyatları bulursam alacağım. Önerilerin için çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı