Amazon.tr'den ekran kartı aldım, satıcısı Amazon Germany. Ürün elime ulaştı ama faturası yok, siparişlerim kısmından da faturayı yazdıramıyorum, görünmüyor. DHL kargo ile Türkiye'ye geldi oradan da Yurtiçi Kargo'ya teslim edilmişti.
Neredeyse 1 ay oldu, hala göndermediler.Bu arada bende sıvı soğutucu aldım Almanya satıcısından, fatura ile gelmedi. Genelde e-fatura kullanılıyor, size e-posta ile gönderirler.
Yok hocam. Çok ufak bir kağıt parçası çıktı onda da ekran kartı modeli, almanca yazılar falan yazıyor, fiyat görünmüyor.Yurt dışından alınan kartlarda o bildiğiniz sıradan faturalardan olmuyor. Küçük bir kağıtta (A5'ten bile küçük) ürüne ait bilgiler oluyor fiyat vergi vs. Kutunun içinden çıkıyor genelde.
Fatura kutu içinde gelmez.Neredeyse 1 ay oldu, hala göndermediler.
Yok hocam. Çok ufak bir kağıt parçası çıktı onda da ekran kartı modeli, almanca yazılar falan yazıyor, fiyat görünmüyor.
Amazon ile görüştüm. DHL ile iletişime geçmemi söylediler. Faturayı kargo firması veriyormuş, çok saçma.Fatura kutu içinde gelmez.
Siz temsilci ile görüştüyseniz ona rağmen fatura yollanmadı ise bilemiyorum fakat ürününüzün barkodu sistemlerine kayıtlı olduğu için bir sıkıntı olduğunda, ürünü tekrar gönderebilirsiniz (faturayı başka bir şey veya gerekli gördüğünüz için istiyorsanız bilemem).
Demek Almanya satıcısının faturasını DHL veriyor, herhalde gümrükten geçerken, vergiyi aldıktan sonra faturayı güncel haliyle sunması gerek (öyle tahmin ediyorum). Aslında güzel bir uygulama olabilir fakat ben merak etmemiştim. Madem öyle bende DHL'den isteyeyim.Amazon ile görüştüm. DHL ile iletişime geçmemi söylediler. Faturayı kargo firması veriyormuş, çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.