Amazon'dan Alınan Ürün Bozuk Çıkarsa Ne Olur? Gümrüğe takılma ihtimali var mı?

72837

Megapat
Merhaba arkadaşlar,
Amazon'dan Razer Deathadder Chroma ve Razer Goliathus alacağım bu ay sonu. Merak ettiğim üç nokta var.

1) Ürün arızalı gelirse geri gönderme gibi bir şansım var mı ve ne kadar zaman alır? (İki ürününde Tükiye garantisi yok)

2) Gümrüğe takılma gibi bir riski var mı ve takılırsa ne kadar ödemem gerekir? (Amazon'da vergi 0 görünüyor sınırı aşmadığı için ama emin olmak istedim)

3)Ödeme metodu olarak dolar seçtiğimde 90,96 dolar oluyor ücret. Yani şuanki kurla 247 tl. Fakat eğer tl seçersem 263 tl oluyor. Yani amazonun aldığı kur daha yüksek. Tabi burada dolar seçmek işime geliyor fakat karttan çekerken bizim kurumuza göremi yoksa kendine göre mi çevirecek o konuda kafam karıştı.
Şimdiden teşekkürler.

7kJABr.png
BMn81v.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arızalı gelirse size iki seçenek sunuluyor:
  1. Geri dönüşsüz para iadesi,
  2. İkinci bir ürünün gönderilmesi.
Benim aldığım USB 3.0 Flash Bellek dosya aktarımında çok ısınıyordu ve hızı düşüyordu. Bu yüzden bana para iadesi yapıldı. Ürün ise geri istenmedi.

Arızalı gelirse size iki seçenek sunuluyor:
  1. Geri dönüşsüz para iadesi,
  2. İkinci bir ürünün gönderilmesi.
Benim aldığım USB 3.0 Flash Bellek dosya aktarımında çok ısınıyordu ve hızı düşüyordu. Bu yüzden bana para iadesi yapıldı. Ürün ise geri istenmedi.

Öyle mi? Bozuk olduğuna nasıl inandırıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı