Amazon'dan alınan ürünün fiyatı düşünce aradaki farkı Amazon verir mi?

evascale

Kilopat
Daha fazla  
9 gün önce amazon.com.tr'den 14.400 TL'ye aldığım telefonun bugün yine aynı sitede 13.500 TL'ye satıldığını gördüm. Aradaki 900 TL'yi Amazon'dan talep edebilir miyim yoksa telefonu iade edip tekrar satın almam mı gerekir? Telefonu fabrika ayarlarına nasıl getireceğim, bilgisi olan birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@AnotherJourney, kampanya varsa diye demiştim ve evet, kampanya varmış. Prime üyelerine özel 1 ile 30 Kasım arasındaymış, o formu da doldurmak gerekiyormuş. Bir de şöyle bir ibare gördüm: Fiyat farkını iade olarak alabilmek için diğer sitelerde daha ucuza satılması gerekiyormuş, öyle şeyler yazıyor.
Hocam şimdi gördüm bende arkadaş yine amazonda indirime girdiğini söylemiş.

@AnotherJourney, onun haricinde dediğim ibare varsa Amazon, taahhüt verdiği süreye kadar kesinlikle iade etmiş oluyor. Birkaç kez yaşadım. Böylelikle 50-100 TL'ye yakın geri ödeme alabilmiştim. Amazon, verdiği sözü tutar. Müşteri memnuniyeti harikadır.

Amazon Müşteri hizmetlerinde ürünün fiyatı değişti diye bir seçenek var oradan iletişime geçebilirsiniz şansınızı bir deneyin bence.

9 gün önce amazon.com.tr'den 14.400 TL'ye aldığım telefonun bugün yine aynı sitede 13.500 TL'ye satıldığını gördüm. Aradaki 900 TL'yi Amazon'dan talep edebilir miyim yoksa telefonu iade edip tekrar satın almam mı gerekir? Telefonu fabrika ayarlarına nasıl getireceğim, bilgisi olan birisi var mı?
İade edip oradan almak gerekiyor eğer ürün zaten eline sorunsuz geldiyse o 900 TL için uğraşmaya gerek yok, kim bilir belki oradan alırsın 900 TL için gider ürün arızalı çıkar sonra uğraşırsınız .

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri ile konuşup durumu açıkladım, ne yazık ki aradaki farkı veremeyeceklerini, ürünü iade edip tekrar satın almamı tavsiye ettiler. Ben de bugün iade işlemi oluşturdum.

İşin üzücü yanı bana sıfır açılmamış kutuda ürün gelmiş iken şimdi ben amazon'a açılmış, mührü kırılmış ve yaklaşık 1 hafta kullanılmış bir telefon göndermiş olacağım. Oysa ki telefonumdan gayet memnundum. Bu durumdan amazon daha zararlı çıkmış olacak, boş yere birinci el bir ürün ikinci ele düşmüş olacak. Keşke aradaki farkı hediye çeki olarak falan tanımlasalardı hem ben 3-4 gün eski telefonuma dönmek zorunda kalmazdım hem amazon para kaybetmezdi ama yapacak bir şey yok 🤷‍♂️

900TL için uğraşılmaz diyenler olmuş ancak telefonun kendisi 13500tl zaten, 9 günde 900tl düşmesi epey kötü hissettirdi açıkçası. 200-300tl olsa da kötü hissederdim ama iade ile falan uğraşmazdım da, 900TL durduk yere zarar etmek bana koyuyor açıkçası. Öğrenci olduğum için o parayla 2 hafta beslenirim diye bakıyorum olaya biraz 😛

Arkadaşlar ürünü iade ettim, amazon herhangi bir sorun çıkartmadan 7 gün içerisinde iademi aldı ve paramı iade etti. Daha sonra bu parayla başka bir siteden (mediamarkt) aynı telefonu daha ucuza sipariş verdim. İleride bu konuya yolu düşen birisi olursa diye güncellemeyi böyle bırakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı