Amazon'dan alınan ürünün vergisi ödenmiş midir?

Engin8479

Centipat
Daha fazla  
Amazon.com üzerinden ürün aldım fakat birkaç sorum var. İlki, bu ürünün vergisi ödendi mi şimdi? Ekstra bir şey çıkacak mı? (Xiaomi TV Stick 4K)

İkincisi ise altta bir görsel daha olmalı, iptal talebim vardı. Talebimi iptal etmek istemiştim. Doğru iletim olmuş mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231104_184223~2.jpg
    Screenshot_20231104_184223~2.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20231104_193003~2.jpg
    Screenshot_20231104_193003~2.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Vergi çıkacağında daha satın alırken estimated tax olarak ödüyorsun benim bildiğim. Çıkmaması lazım.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz vergi çıkar mı iptal mi etmeliyim

Edit: Mesaj sınırına geldim Amazon.com üzerinden 3. Parti satıcıdan aldım ona göre cevap bekliyorum

Edit 2: Yardımcı olanlara teşekkürler kino nicknameli arkadaşın verdiği bilgi üzerine iade edeceğim riske gerek yok ürünün tr değeri 1400 ben 1100 vergi ödersem ne kalır geriye

Son düzenleme:
Ne yapmamı tavsiye edersiniz vergi çıkar mı iptal mi etmeliyim
Kendi tecrübeme dayanarak Amazon'un hiçbir zaman beklemediğim bir şekilde vergi çıkardığını görmedim ben. Daha sipariş verirken alıyor, eğer vergi az çıkarsa iade bile yapıyor bir kısmını. Bence iptal etmeyin ama ben de çok bilgili değilim maks. 2-3 ürün almışımdır.

Kendi tecrübeme dayanarak Amazon'un hiçbir zaman beklemediğim bir şekilde vergi çıkardığını görmedim ben. Daha sipariş verirken alıyor, eğer vergi az çıkarsa iade bile yapıyor bir kısmını. Bence iptal etmeyin ama ben de çok bilgili değilim maks. 2-3 ürün almışımdır.

Ortada tax hiç yok, büyük ihtimalle satıcı ya da gönderici Amazon değil, müşteri temsilcisi de tablodaki yazıya göre söylemiştir.

Amazon US'de her zaman yaşanan şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı