239+58 gibi birşey. Siparişin son asamasin da gördüğünüz ise yine ayni. Bu fiyata extra olmaz. Yani 239+ kargo ücreti en altta ise vergi ücreti olur 1.18 ile hesaplanmış. Ürün sayfasinda çıkan ile ayniya denk gelir. Extradan birşey çıkmaz.
Amazon 80 dolar üzeri ürünlerde vergiyi sizden peşin alır. Ürün Türkiye'ye giriş yaptığın da gümrük işlerini halleder ve ürün direk size gelir. Siz hiçbirşey ile uğraşmazsınız.
Normalde AmazonGloball Shipping ve Import Deposit Fees dışında bir ücret çıkmaması gerek. Bir bakayım ürüne size bilgi vereyim.
Amazon ne zaman ki stogu netlestirir kargo paketlemeye geçer o zaman sizden ödemeyi alir. Ödeme kısmında dolar olarak yapın çünkü TL yaptığınız da kur yüksek hesaplanıyor.
Sizin dolar hesabı açmanıza gerek yok usd olarak görünür ama banka onu TL olarak hesabınızdan düşer. Benim odemelerim de her zaman bu şekilde oluyor.
Ürüne gelince, Strix modelleri benim bildiğim zaten OC'li modeller.
40 TL kargo ücreti. Altta ki 143 TL ise vergi. Herhangi bir extra yok. Olağan şeyler. @Silinen üye
Ben de ne zaman biri buna takılacak diyordum. Sadece görüntü almak için HD6670 taktım. @BigEvil
40 TL kargo ücreti. Altta ki 143 TL ise vergi. Herhangi bir extra yok. Olağan şeyler. @Silinen üye
Ben de ne zaman biri buna takılacak diyordum. Sadece görüntü almak için HD6670 taktım. @BigEvil