Amazon'dan bedava alışveriş yapmak mümkün mü?

Discord üzerinde gezinirken bir sunucuya denk geldim ve sunucuda çok ucuza Amazon üzerinden eşyalar satıldığını gördüm hiç inandırıcı gelmiyor ama sunucunun kanıt bölümünde bayağı bir şey var sizce böyle bir şey mümkün müdür?

Dostum Amazon'da 3D Secure yok senin evine geçiyorlar patlarsan sen patlıyorsun :D

Dostum Amazon'da 3D Secure yok senin evine geçiyorlar patlarsan sen patlıyorsun :D
3D secure var. Fakat her kartta calismiyor anladigi mkadariyla. Ben yuksek miktar alisveris yaptigimda hep kod istiyor 3d secure ile. Bu arada nasil o parliyor ki? Alisveris yapan kisnin IP'si belli amazon direk hesabi kapatir.

3D Secure var. Fakat her kartta calismiyor anladigi mkadariyla. Ben yuksek miktar alisveris yaptığımda hep kod istiyor 3D Secure ile. Bu arada nasıl o parliyor ki? Alisveris yapan kisnin IP'si belli Amazon direk hesabi kapatir.

Dostum Amazon'da 3D Secure yok kartın kendisinde vardır zaten iptal olmaması için bir sürü method var cookie kasmak kartı önceden kaydetip 1-2 gün sonra satın alma vs.

Dostum Amazon'da 3D Secure yok kartın kendisinde vardır zaten iptal olmaması için bir sürü method var cookie kasmak kartı önceden kaydetip 1-2 gün sonra satın alma vs.
Anladim o zaman vakifbank kendisi 3d kullaniyor fakat iyzico cikiyordu bu amazonun odeme sistemi. Neyse var veya yok o onemli degilde. Bu arkadasa ucuza urun satinca nasil basi belaya giriyor onu anlamadim. Yani satamaz orasi ayri demek istedigim o isi yapan adamin ipsi belli hesabi belli amazon direk banlar onu alisveris yaptirmaz. Bir keresinde annemin kartini kullanirken amazon hesabim askiya alinmisti yillar once.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı