Amazon'dan Corsair Strafe Alınmalı mı?

Snanda

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye cidden gerek tasarım olarak gerek performans olarak çok iyi. MX Red, Blue ve Brown switch kullanıyor. FPS oyunları için Red daha uygun. Size hangi switch lazım? Ben olsam Brown veya Red tercih ederdim. Blue sesine dayanılmıyor cidden.

Üzmeyecek bir klavye, alabilirsin. O fiyata Corsair K70 LUX modeli de alınabiliyor.

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amazon yorumlarına inanabilirsin. İyi olanı eleyip de koymuyorlar, ne ise o. Amazon'dan istediğini getirtebilirsin ama o klavye mantıklı mı bilemedim. Klavye bilgisine güvendiğim @Barış Tolon bir bakıversin hele.
Ya bazıları ürün iyi çıktı 1 senedir kullanıyorum diyor, bazıları ise 1 ay sonra bozuldu falan, aslında corsair sağlam bir marka işte böyle çelişkiye düşürüyorlar insanı Böyle bir durumda amazon ilgilenir mi?

Garantisi olduğu sürece Corsair'de ilgilenir. Bir şey olmaz.

Garantisi olduğu sürece Corsair'de ilgilenir. Bir şey olmaz.
Fakat corsair'in müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu söylüyorlar. Gerçi o kötü yorumlara bakılırsa zaten hiçbir şey alınmaz En kaliteli klavyede bile böyle yorumlar bulunuyor. Ben en iyisi alayım

Fakat corsair'in müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu söylüyorlar. Gerçi o kötü yorumlara bakılırsa zaten hiçbir şey alınmaz En kaliteli klavyede bile böyle yorumlar bulunuyor. Ben en iyisi alayım
Corsair kaliteli bir markadır. Garantisinin ve sevisinin de berbat ötesi olduğunu sanmıyorum. Çamur atanlar bitmez, merak etmeyin. Alabilirsin.

Corsair'in Boğaziçi Bilgisayar servisi yani en azından benim RAM'lerinki öyleydi. Sıkıntılı bir servis sayılmaz ama ulaşması biraz güç İşimi çat diye hallettiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…