Amazon'dan Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming vs Evga GTX 1070 SC GamingACX 3.0

Rsime

Kilopat
Bu ikisinden birini alacağım Amazon üzerinden. G1 429 dolar bugün, SC ise 439 dolar. Ama global garanti var, onu cazip kılan bu benim için. Gigabyte alırsam bir sorun yaşar mıyım diye içime kurt düşüyor. Az uz bir mebla ödemiyoruz sonuçta. Bir sıkıntı çıkarsa çöpe atmak hoş olmaz. Sizce ne yapmalıyım?

Her iki kartı alınca üstüne 92 Dolarlık vergi biniyor. Yani toplamda 520-530 Dolara kadar çıkıyor. Ona dikkat etmemişsiniz galiba.

Evga SC degilde arada yanlis hatirlamiyorsam 1 dolar mi 10 dolar mi ne farkla FTW modeli var. Sogutmasi G1 Gaming'e gore cok kotu degil ama faz sayisi daha yuksek.

Evga SC degilde arada yanlis hatirlamiyorsam 1 dolar mi 10 dolar mi ne farkla FTW modeli var. Sogutmasi G1 Gaming'e gore cok kotu degil ama faz sayisi daha yuksek.
Fiyatları sürekli değişiyor. SC 429 dolar oluyor, FTW ise 439 dolar oluyor. Ben direk SC'yi almıştım saolsun EVGA Coil Whine çıktı geri yolladım daha da EVGA'ya elimi sürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…