Amazon'dan GTX 1070 ve Viewsonic XG2401 Almak

145773

Hectopat
Makaleler
2
Ben deniz 8.sınıf öğrencisiyim. İkinci merkezi sınavdan sonra bilgisayar toplayacağım bütçem 5000 TL. Monitör ve ekran kartını Amazon'dan almayı düşünüyorum. Bileşenlere göre işlemciyi de alabilirsem Amazon'dan almayı düşünüyorum. Gerçi nasıl alacağımı da bilmiyorum. Kim bana yardımcı olabilir?Bu olay nasıl oluyor?

Artı olarak diğer bileşenleri toplayabilir misiniz?

Alacaklarım;

Ekran Kartı: Amazon.com: MSI GAMING GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 DirectX 12 VR Ready (GeForce GTX 1070 GAMING X 8G): Computers & Accessories

Monitör: Amazon.com: ViewSonic XG2401 24" 144Hz 1ms 1080p FreeSync Gaming Monitor HDMI, DisplayPort: Computers & Accessories

İşlemci TR'de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
XG2401'e daha dün baktım ben, Türkiye'den daha pahalıya denk geliyor. Şu an Hepsiburada'da Viewsonic monitörler %15 indirimli, 1300 TL'ye denk geliyordu. Oradan almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca alacağın ekran kartının siparişini ben dün verdim. Güzel bir ekran kartı. Almadan uzun bir araştırma yaptım. Teknolojipazar sitesinden 1906 TL fiyata aldım. Tavsiyem sistemi kurmaya başlamadan almayı düşündüğün parçaları tüm sitelerde araştırıp en uygun fiyatı bulmak. Tasarruf edeceğin miktarla bileşenlerinin gücünü artırabilirsin. Ve illa aynı siteden alışveriş yapmak zorunda değilsin. Ben farklı sitelerden sipariş verdim ve 200 lira tasarruf elde ettim.
Arkadaşın da dediği gibi bazı ürünler Amazon`da buranın fiyatına göre pahalıya gelebiliyor. Sistem toplarken yararlanacağın ayrıca siteler sinerji , incehesap.com , teknobiyotik gibi. Bunlar daha da artırılabilir.
Bu arada zaten Amazon ile ilgili bilgilendirici bir konu açılmış. Ben oradan çok faydalandım. Paylaşıyorum linki.
Amazon.com Alışveriş Rehberi ve SSS

Ayrıca alacağın ekran kartının siparişini ben dün verdim. Güzel bir ekran kartı. Almadan uzun bir araştırma yaptım. Teknolojipazar sitesinden 1906 TL fiyata aldım. Tavsiyem sistemi kurmaya başlamadan almayı düşündüğün parçaları tüm sitelerde araştırıp en uygun fiyatı bulmak. Tasarruf edeceğin miktarla bileşenlerinin gücünü artırabilirsin. Ve illa aynı siteden alışveriş yapmak zorunda değilsin. Ben farklı sitelerden sipariş verdim ve 200 lira tasarruf elde ettim.
Arkadaşın da dediği gibi bazı ürünler Amazon`da buranın fiyatına göre pahalıya gelebiliyor. Sistem toplarken yararlanacağın ayrıca siteler sinerji , incehesap.com , teknobiyotik gibi. Bunlar daha da artırılabilir.
Bu arada zaten Amazon ile ilgili bilgilendirici bir konu açılmış. Ben oradan çok faydalandım. Paylaşıyorum linki.
Amazon.com Alışveriş Rehberi ve SSS

Amazon'da 1400-1500 liraya geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı