Furkan33 Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #1 Daha önce böyle sitelerden alışveriş yapmadım. Şimdi Amazon'dan bir tane 5C, bir tane de 5S buldum. 5S 254$. Kutu, şarj, kulaklık var mı? Getirmeli miyim sizce? Amazon.com: Apple iPhone 5S Silver 16GB Unlocked GSM Smartphone (Certified Refurbished) (Only compatible with GSM carriers like AT&T and T-Mobile as well as other GSM networks around the world.): Cell Phones & Accessories Siz de bakın benim pek anladığım söylenemez. Gümrükten geçer mi? Beni bir aydınlatın arkadaşlar, lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2016
Daha önce böyle sitelerden alışveriş yapmadım. Şimdi Amazon'dan bir tane 5C, bir tane de 5S buldum. 5S 254$. Kutu, şarj, kulaklık var mı? Getirmeli miyim sizce? Amazon.com: Apple iPhone 5S Silver 16GB Unlocked GSM Smartphone (Certified Refurbished) (Only compatible with GSM carriers like AT&T and T-Mobile as well as other GSM networks around the world.): Cell Phones & Accessories Siz de bakın benim pek anladığım söylenemez. Gümrükten geçer mi? Beni bir aydınlatın arkadaşlar, lütfen.
mhmterdm_ Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2016 #2 Amazon Türkiye'ye elektronik özellikle de cep telefonu satışı yapmıyor diye biliyorum. Yollasa da gümrüğe muhakkak takılacak, 75 dolar üstü gümrükte vergiye tabidir.
Amazon Türkiye'ye elektronik özellikle de cep telefonu satışı yapmıyor diye biliyorum. Yollasa da gümrüğe muhakkak takılacak, 75 dolar üstü gümrükte vergiye tabidir.