Herkese iyi sosyaller arkadaşlar,
Şu sıralar ufaktan parça parça bilgisayar toplamak istiyorum. Size sorum Amazon üzerinden ekran kartı almak istiyorum (MSI 1060 6GB). Bu ürünün yanında teklif edilen ayrıca 3 yillik koruma teklifi var yaklaşık 20$ bunu alırsam harhangi oluşacak bir sorunda güvence sağlar mı ? Türkiye'de 1430 TL olan bir ürünü burdan 1050 TL gibi bir rakama alabilecek olmak harika bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ek olarak,
KINGSTON HyperX Fury 8GB 2133Mhz RAM
Evga 600W 80+PSU getirtmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler fakat bu ve bunun gibi rehberleri zaten okudum. Benim merak ettiğim yukarıda bahsettiğim gibi ekran kartına ekstradan bir 3 yıllık koruma planı yaptırmaya gerek olup olmadığı.
Amazondan alışveriş yapmadım, ancak okuduğum yazılar sonucu ulaştığım sonuç şu. Ürünü satın aldığınız zaman bildiğim kadarıyla üretici firma garantisi ile alıyorsunuz. Bir çok firmada yurtdışından alınan ürünlerin garantisini Türkiye içinde kabul etmiyor. Bunun için ürünü garantiye tekrar amazona yollamanız gerekiyor diye biliyorum. Ben alacak olsaydım sadece ekran kartını alırdım. Bütçeni 1500-1600 e çekebilirsen GTX 1070 alabilirsin. Ayrıca www.amazon.de şuan 20-30 euro arasında bir miktardı şuan tam hatırlayamıyorum. O miktarın üzerinde ki ürünlerde kargo ücreti almıyor.
@Edıms Mobile Cevabınız için teşekkür ederim, sadece ürünün başına yolda birşey gelir vs. korkusu yüzünden sorma gereği duydum. Amazon'un her ne olursa olsun en iyi şekilde satış desteği vereceğini düşünüyorum.
@Nicomedian Zaten şu an sadece ekran kartı almak gibi düşüncem var geri kalan parçaları eksen bilgisayardan almayı düşünüyorum. Diğer parçalarda çok fiyat farkı olmuyor zaten söz konusu ekran kartı olunca işler değişiyor.Ekran kartı için max bütçem 1000tl amazondan alırsam 1020 tl gibi bir fiyata denk geliyor koruma satın almazsam herhangi oluşacak olumsuz durumda ise Amazon'un destek vereceğini okudum, kargi ücretini de geri ödüyorlarmış.
İlginize teşekkür ederim.