Amazon'dan PC toplanır mı?

doruk26

Centipat
Daha fazla  
Amazon'dan parça alarak PC toplanır mı? Güvenilir mi? Ayrıca 16 yaşındayım bu saatten sonra PC toplanır mı? Çok büyük değilim biliyorum ama ikilemdeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat bazen çok uygun olabiliyor, bu durumlarda Amazon'dan almak gayet mantıklı. İade konusunda sıkıntı yaşatmıyorlar, başka sitelerden alırsan ve sorun yaşarsan parça elinde kalıyor genelde uğraştırıyorlar. Fakat bu iade politikasını kötüye kullanıp aldığı ürünü değiştirip geri gönderenler de olabiliyor o yüzden parça gelince açıp kontrol etmek, mümkünse videoya almak lazım. Özellikle ekran kartı ve işlemci gibi pahalı parçalarda.

Amazon'dan parça alarak PC toplanır mı? Güvenilir mi? Ayrıca 16 yaşındayım bu saatten sonra PC toplanır mı? Çok büyük değilim biliyorum ama ikilemdeyim.
PC toplamanın yaşı yok. Hevesin varken bütçen yetiyorsa yapıştır geç.

Direkt hazır almanı öneririm hocam. Ha uğraşırım vs dersen de en güvenilir yer Amazon olur.

Ben işlemci, anakart, ekran kartı, SSD ve kasa mı oradan aldım yakın zaman içinde taksit seçenekleri ve fiyat gayet yerinde bence ve kesinlikle tüketiciden taraftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…