Amazon'dan satın alınan ürün için iade takip edilemiyor

Ben evden aldırdım, teslim için MNG üzerinden evden aldırmak için işlemler falan vardı Amazon'un verdiği kodu falan girdim. Acaba elden değil de Evden aldırdığım için sorun çıkar mı? Biraz saçma sorun çıkması ama, o attığım fotoğrafın olduğu sayfa güncellenmeyince acaba bir şekilde patladım mı diye düşündüm.

Sorun çıkmaz ama evden teslim alan Aramex'in genellikle kullanıcı geri bildirimleri kötüdür. Eve ilgili randevu tarihinde gelmiş olmaları bile büyük şans. Merak etmeyin iadeniz gerçekleşecektir. Mağdur olmayacaksınız.

Siz kargoya teslim edildikten sonraki kargo takip numarasını iade koduyla karıştırdınız sanırım. Amazon iade kodu verir, iade ürünün kargo takip numarasını istiyorsanız kargoya verdiğinizde kargo etiketinin fotoğrafını çekmeniz gerekir. Bu fotoğraf üzerindeki kargo takip numarasından kargonuzu MNG'nin sitesi üzerinden sorgulayabilirsiniz. Amazon depoya ulaşan kargonun ise 14 gün barkod okutulma süresi vardır. Bu süre içerisinde iade gerçekleşir. Politika değişikliği nedeniyle genellikle 10-14 gün arasında iade yapılmaktadır.

Yardımcı olmaya çalışıyorum. Dalga geçerek egonuza şifa sağladıysanız isterseniz ilgili panelin ekran görüntüsünü paylaşın, yardımcı olalım.
" Ürünleri İade et " dediğim da bana iade için gerekli kodu verdi ve ben bu kodla ben ürünü teslim ettim MNG ye. Ama takip etmem için kod gelmedi ne MNG den ne AMAZON dan.

Adam yardım etmeye çalışıyor dostum, ne işlem yaptığını bilmiyor. Alınacak bir şey yok burada da, sende aldığın ürünün yanında bu işaretlediğim yer yok mu ?
O var da sıkıntı ondan sonrası bana saçma sapan 2 çıktı gösteriyor bunları paketin üzerine yapıştır kargo firmasına iade et yazıyor, hiç bir kargo firması iade almadı, ptt de kendin normal gönderirsin o da gümrüğe takılır falan iade etme dedi

Stanley 1.3 termos aldım ve 2 gün sonra Amazon'dan iade kodunu alarak iade ettim. Bugün MNG Kargo şubesini iadeyi sorgulamak için aradım ve iade gereken yere varmış.

Sorun şurada Amazon'da "İade/Para iadesi durumu" bastığım da alttaki resim çıkıyor. (sadece iade talebi oluşturduğum günde bu sayfa böyleydi). Herhangi bir bilgi yok, müşteri hizmetleri zaten yok.

Var mı benzer durum yaşayan?

Not = iade takip numarası falan da gelmedi ve direkt müşteri hizmetleri kapalı şu an.

İade bu şekilde işliyor 3 4 günde cevap alırsın bende öyle oldu müşteri hizmetleri ile görüşürsen daha net cevap alırsın. Müşteri hizmetlerine de ulaşmak için yapay zekalı arkadaşı geçmen lazım her şeye bir cevabı var sinir bozuyor hem de. Sırf müşteri hizmetleriyle görüşme diye mi koydular onu naptılarsa anlamadım hiç yardımcı olmuyor, bana olmuyor en azından. Ama önce iade birimine ulaştıktan sonra iade ürün incelenecek herhangi bir zarar verilmemişse alırlar zaten problem olmaz. İçin rahat olsun. Hemen 1 2 günde cevap verilmesini bekleme 😊

Sorun çıkmaz ama evden teslim alan Aramex'in genellikle kullanıcı geri bildirimleri kötüdür. Eve ilgili randevu tarihinde gelmiş olmaları bile büyük şans. Merak etmeyin iadeniz gerçekleşecektir. Mağdur olmayacaksınız.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için dostum. Kısaca beklemekten başka çarem yok. Hafta içi olunca ararım MNG müşteri hizmetlerini tekrar.

İade bu şekilde işliyor 3 4 günde cevap alırsın bende öyle oldu müşteri hizmetleri ile görüşürsen daha net cevap alırsın. Müşteri hizmetlerine de ulaşmak için yapay zekalı arkadaşı geçmen lazım her şeye bir cevabı var sinir bozuyor hem de. Sırf müşteri hizmetleriyle görüşme diye mi koydular onu naptılarsa anlamadım hiç yardımcı olmuyor, bana olmuyor en azından. Ama önce iade birimine ulaştıktan sonra iade ürün incelenecek herhangi bir zarar verilmemişse alırlar zaten problem olmaz. İçin rahat olsun. Hemen 1 2 günde cevap verilmesini bekleme 😊
23 ünden iade gerekli yere varmış bugün 25 i :) bu bilgiyi vermeyi unuttum.

O var da sıkıntı ondan sonrası bana saçma sapan 2 çıktı gösteriyor bunları paketin üzerine yapıştır kargo firmasına iade et yazıyor, hiç bir kargo firması iade almadı, ptt de kendin normal gönderirsin o da gümrüğe takılır falan iade etme dedi
Yurt dışı muhabbetlerini bilmiyorum :/. O yüzden yorum yapamam.

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için dostum. Kısaca beklemekten başka çarem yok. Hafta içi olunca ararım MNG müşteri hizmetlerini tekrar.

23 ünden iade gerekli yere varmış bugün 25 i :) bu bilgiyi vermeyi unuttum.

Senin iş yakında hallolur kardeşim merak etme, dediğim gibi iade edebilmişsin bari. Benim ki yurtdışı olduğu için sıkıntı çıktı galiba, işte Dünya'nın en iyi firmalarından, yıl olmuş 2024 bizim uğraştığımız şeylere bak, şaka gibi ürünü iade edemiyorum

Stanley 1.3 termos aldım ve 2 gün sonra Amazon'dan iade kodunu alarak iade ettim. Bugün MNG Kargo şubesini iadeyi sorgulamak için aradım ve iade gereken yere varmış.

Sorun şurada Amazon'da "İade/Para iadesi durumu" bastığım da alttaki resim çıkıyor. (sadece iade talebi oluşturduğum günde bu sayfa böyleydi). Herhangi bir bilgi yok, müşteri hizmetleri zaten yok.

Var mı benzer durum yaşayan?

Not = iade takip numarası falan da gelmedi ve direkt müşteri hizmetleri kapalı şu an.

İade vardıysa amazona 1 2 güne üründe sizden kaynaklı bir hasar verilmediyse alırlar iadeyi. Arkadaşım ses bombası denilen şu hoparlörlerden almıştı bisikletine takarken ufacık bir delik açılmış dışındaki bez kaplamasında. Ürün açıklamada yazdığı üzere gerekli batarya özelliğini taşımıyordu iade etti kabul etmediler. Sırf o küçük delik yüzünden ama sonucta haklılar arkadaşımdan kaynaklı bir şeydi o eğer o olmasa alacaklardı iadeyi.

O kodla talip etcen kargon vardımı varmadımı diye amazona.
Başka bir sorun da o. AMZN ile başlayan " İade Gönderi Kodu " verdi ben iade talebi oluşturunca, bunu işte İade ederken gerekli kişiye vereceğim ya da kutuya yapıştıracağım. Ama bu kodla takip edilmiyor MNG üzerinden.

İade vardıysa amazona 1 2 güne üründe sizden kaynaklı bir hasar verilmediyse alırlar iadeyi. Arkadaşım ses bombası denilen şu hoparlörlerden almıştı bisikletine takarken ufacık bir delik açılmış dışındaki bez kaplamasında. Ürün açıklamada yazdığı üzere gerekli batarya özelliğini taşımıyordu iade etti kabul etmediler. Sırf o küçük delik yüzünden ama sonucta haklılar arkadaşımdan kaynaklı bir şeydi o eğer o olmasa alacaklardı iadeyi.
Kutuyu bile açmadım, sorun olmaz o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı