Başka bir sorun da o. AMZN ile başlayan " İade Gönderi Kodu " verdi ben iade talebi oluşturunca, bunu işte İade ederken gerekli kişiye vereceğim ya da kutuya yapıştıracağım. Ama bu kodla takip edilmiyor MNG üzerinden.
Başka bir sorun da o. Amzn ile başlayan " iade gönderi kodu " verdi ben iade talebi oluşturunca, bunu işte iade ederken gerekli kişiye vereceğim ya da kutuya yapıştıracağım. Ama bu kodla takip edilmiyor MNG üzerinden.
Bak güzel kardeşim olmuyor diye bir şey yok bu firma bunu veriyorsa sen daha önce yapmadığın için bilmiyor olabilirsin. MNG'ye girip gönderi değil de sağdaki siparişten sorgula dedinmi sana firma seç der sol alttaki yerden fotoğraf attım bak oradan Amazon'u seçicen solundaki yerden sonra kod yazcan sorgulayacan.
Bak güzel kardeşim olmuyor diye bir şey yok bu firma bunu veriyorsa sen daha önce yapmadığın için bilmiyor olabilirsin. MNG'ye girip gönderi değil de sağdaki siparişten sorgula dedinmi sana firma seç der sol alttaki yerden fotoğraf attım bak oradan Amazon'u seçicen solundaki yerden sonra kod yazcan sorgulayacan.
Sen Amazon'la görüşeceksin kargon amazona varmış artık iadeyi artık Amazon üzerinden takip etceksin MNG ile işin kalmadı ki Amazon müşteri hizmetlerine şöyle söyle bir an evvel iadeyi alınki indirim bitmeden başka ürün alacağım kargo firmanız yüzünden mağdur oldum kaç haftada teslim etti ürünü size de.