Furkan Borak
Hectopat
Amazon pahalıya satıyor. İndirim yakalamışsın al. epik değil diyene laf yapıyorum.Kime ne demek istedin anlamadım. Kazık fiyata satmanın epik olduğunu ne zaman söyledim bilmiyorum.
Amazon pahalıya satıyor. İndirim yakalamışsın al. epik değil diyene laf yapıyorum.Kime ne demek istedin anlamadım. Kazık fiyata satmanın epik olduğunu ne zaman söyledim bilmiyorum.
Epik değil, etik.Amazon pahalıya satıyor. İndirim yakalamışsın al. epik değil diyene laf yapıyorum.
Empati kurmalısın.Neden etik olmasın ki? Yalan yanlış bilgi vermiyorum, kandırmaca yok, ürünü kullandım ama kullanmadım demiyorum, bozuk ürünü sağlam diye kakalamaya çalışmıyorum. Amazon hak tanımış demiş ki başka yerde daha uygun fiyat bulursan iade et alırım. Neresi etik değil anlamadım.
Empati kurup kendimi amazonun yerine koyuyorum. "Zaten bu yasal hakkı sunuyoruz, aynı ürün için daha uyguna fiyat bulmuş. Zaten alalı daha 3-4 gün olmuş. Keşke iade etmeseydi ama 1000TL fark var arada, 36$ cık"Empati kurmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.