Amazondan Sistem Toplamak

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben bu yaz bi sistem toplamak istiyorum fakat bu sistem Türkiye'de Amazon'a göre kısmen daha pahalı. Amazon'dan PC toplarsam gümrük ile ilgili sorun olur mu ve ürünler elime sağlam ulaşır mı? Cevaplarsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulaşır. Vergi konusuna gelince zaten amazon otomatik olarak vergiyi senden alıyor. Gümrüğe takılmaz. Direk eline ulaşır. Ancak fiyat konusunda çok bir fark yoksa değmez diye düşünüyorum.

Yurtdışı sitelerden alımlarda gümrük vergisi vs sorun olmaz onları peşin ödemektesiniz. Bence özellikle Amazon/Newegg gibi sitelerden ürün şu şekilde alınması gayet mantıklı. Önce ne alacağınızı belirleyip 1/2 ay süre ile sürekli indirim takip ederek %30-35 ve üstü oranlarla uyguna gelecekse, alınmalıdır. Yoksa %10-15 gibi indirimler için bence alınmaz. Sabırlıyım beklerim diyebiliyorsanız, alacaklarınızı/aldıklarınızı paylaşmanızı beklerim. Güzel/aydınlatıcı bir konu olur :)

Ben tüm sistemimi Amazon'dan topladım ve bukadar iyi müşteri hizmetleri olan başka bir firma görmedim. Bana herşey sağlam geldi. Sağlam gelmese bile sorun olacağını düşünmüyorum, adamlar sen daha sorunlu ürünü kargoya vermeden yeni ürünü kargoya verdiğini çoğu arkadaşımdan duydum. En azından seni hiç mağdur bırakmadıklarını söylemek mümkün. Gümrük ile ilgili herşeyi Amazon kendisi hallediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı