M Sarp Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 145 6 Aralık 2023 #11 Günün Birinde dedi: Direk bakiyem arttı hocam taksitle falan gelmedi. Hatta 1-2 gün içinde oldu bu olay ben de şaşırdım. Tabii konu Amazon olunca şaşırmamak lazım bu durumlara düşeceğimi bildiğim için Amazon'u tercih ettim pişman olmadım Genişletmek için tıkla... Bakiyem arttı derken limitinizden mi bahsediyorsunuz, ve ödediğiniz tutar mı direkt hesabınıza döndü, bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Günün Birinde dedi: Direk bakiyem arttı hocam taksitle falan gelmedi. Hatta 1-2 gün içinde oldu bu olay ben de şaşırdım. Tabii konu Amazon olunca şaşırmamak lazım bu durumlara düşeceğimi bildiğim için Amazon'u tercih ettim pişman olmadım Genişletmek için tıkla... Bakiyem arttı derken limitinizden mi bahsediyorsunuz, ve ödediğiniz tutar mı direkt hesabınıza döndü, bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.115 Çözümler 23 Yer Sakarya 6 Aralık 2023 #12 M Sarp dedi: Bakiyem arttı derken limitinizden mi bahsediyorsunuz, ve ödediğiniz tutar mı direkt hesabınıza döndü, bilgilendirebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam limitim eski haline dondu olay kapandi
M Sarp dedi: Bakiyem arttı derken limitinizden mi bahsediyorsunuz, ve ödediğiniz tutar mı direkt hesabınıza döndü, bilgilendirebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam limitim eski haline dondu olay kapandi