Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 18 Kasım 2024 #1 Selam arkadaşlar. Amazon'da 400TL üzeri 100 TL indirimim var. Bunu değerlendirmek amacıyla adaptör almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2024
Selam arkadaşlar. Amazon'da 400TL üzeri 100 TL indirimim var. Bunu değerlendirmek amacıyla adaptör almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.831 Çözümler 51 Yer Bursa 18 Kasım 2024 #2 Wörp dedi: Selam arkadaşlar. Amazon'da 400TL üzeri 100 TL indirimim var. Bunu değerlendirmek amacıyla adaptör almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Genişletmek için tıkla... En verimli olan 4. attığın TP-Link Archer t3u, AC1300 Mbps, çift bant, USB 3.0, mu-mımo, mini Wi-Fi 5 USB adaptör
Wörp dedi: Selam arkadaşlar. Amazon'da 400TL üzeri 100 TL indirimim var. Bunu değerlendirmek amacıyla adaptör almak istiyorum. Hangisini almalıyım? Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr amzn.eu Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar TP-Link Archer T2U Plus, AC 600 Mbps Antenli Wireless USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Genişletmek için tıkla... En verimli olan 4. attığın TP-Link Archer t3u, AC1300 Mbps, çift bant, USB 3.0, mu-mımo, mini Wi-Fi 5 USB adaptör
6 63kaan Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 18 Kasım 2024 #3 TP-Link Archer T3U Plus kullanıyorum ben, online oyun oynarken diğer cihazlarda birşey yokken pc de günde 3-4 kez lag oluyor, sorun benim pc de mi yoksa adaptördemi bilmiyorum ama memnun değilim ben
TP-Link Archer T3U Plus kullanıyorum ben, online oyun oynarken diğer cihazlarda birşey yokken pc de günde 3-4 kez lag oluyor, sorun benim pc de mi yoksa adaptördemi bilmiyorum ama memnun değilim ben