Merhaba 1 yıldır Amazon kullanıyorum. Totalde 25-30bin TL arası alışverişim oldu, ailem benim hesabımı kullanıyor bir şey almak için. Bilgisayar parçalarından tut, monitöre kitaba vs. Her şeyden alışveriş yaptım şimdiye kadar ve asla mağdur etmediler. İade kısmında asla sorun yaşamadım. Aldığım ürüne yakın zamanda indirim gelmişse farkı hediye bakiye olarak yolladıkları oldu, bu kitaptan iki tane almışım yanlışlıkla birini iade etmek istiyorum dediğimde fazlalık kitap sizde kalsın iadenizi yapacağız dedikleri se oldu. Müşteri hizmetlerinde çalışan kişiler hep saygılı davrandılar ve ellerinden geleni yaptılar yardımcı olabilmek için. İstanbul'da yaşıyorum ve kapıdan iade alma olayı Aramex kargo aracılığıyla yapılıyor. Daha önce hiç kullanmadım ben hep gidip MNG'ye veriyordum ki bu pazartesi ilk kez Aramex gelecek kargo için.
Size bu günlerde yaşadığım bir olayı anlatayım. Kasım 2021'de Viewsonic monitör aldım. Son 3 aydır ufak ufak temassızlık yapıyordu güç girişi. 3 gündür artık hiç güç almamaya başladı neredeyse, elimle kabloyu tutunca bile gidip geliyor güç. Garantiyle görüştüm işi çıkmaza götürdüler bende Amazon'a yazdım. Destek artık bu ürünü satmadıklarından değişim yapamıyoruz ancak depo kontrolünden geçerse iade alabiliriz isterseniz dedi (fiziksel hasar yoksa büyük ihtimalle kabul olur diye belirtti) Kabul ettim ve bu pazartesi depo kontrolüne götürmek için Aramex ile almaya gelecekler. İade olur olmaz orasını bilmiyorum daha ama Türkiye'de en iyi müşteri hizmetine sahip firma, şimdilik.
Bu arada monitörü 2400e aldığımdan mecburi elime 2400 geçecek. Monitör fiyatlari uçtu gitti o yüzden üstüne ekleme yapıp yeni monitör almak durumunda kalacağım gibi.,