AMD 15.7 Windows 10 Sürücüsü Geldi

Siz bu karşılaştırmayı Windows 8.1 ile yapmamdınız değil mi?
Yani önceki ve son çıkan driver'leri Win 10 özerinde karşılaştırdınız değil mi?

Eğer öyleyse bu farklar çok normal.

Siz bu karşılaştırmayı Windows 8.1 ile yapmamdınız değil mi?
Yani önceki ve son çıkan driver'leri Win 10 özerinde karşılaştırdınız değil mi?

Eğer öyleyse bu farklar çok normal.
Hayır. Yine Windows 10 Build 10162 kullanıyordum 15.6 sürücüsü ile beraber. Sonra DDU ile sürücüyü kaldırıp Yine Windows 10 Build 10162 nin üzerine 15.7 sürücüsünü kurdum. İşletim sistemimi değiştirmedim.

O zaman bu fark çok normal.
15.6 sürücüyü Windows 8.1'de deneyin, göreceksiniz o fark kapanacak ya da belki daha fazla alacaktır. Ama eğer siz Windows 8.1'de de eski sürücünün testini yapıp ona göre far var diyorsanız sorun yok, AMD yeni driver ile iyi iş çıkarmıç demektir.

@Sweet Leaf, evet aynen öyle. Tabi benim paramla pana yüksek performans sunmayı da bırakırsa.

Sürücü sıkıntılı! Bluray filmlerde 3-5 fps'ye düştü. 15.6'ya döndüğüm de sorun düzeldi. Lanet ettirdi bu AMD artık. Bir daha notebook'da asla Amd! Kullanmayın, kullandırtmayın.

PowerColor R7 265 sahibiyim. Windows 8.1 Pro ile denedim, Battlefield 3 oyununda 1920x1080 çözünürlükte ve Ultra ayarlarda 60--70 fps alırken, şu anda sürücü ile birlikte 75-110 fps arası alıyorum. Gerçekten inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…