2 Şubat 2016 Mesaj: 12 Bu sürücüde Fallout 4 için CrossFire desteği ve Tomb Raider için performans iyileştirmeleri bulunmaktadır. Desktop Genişletmek için tıkla...
Bu sürücüde Fallout 4 için CrossFire desteği ve Tomb Raider için performans iyileştirmeleri bulunmaktadır. Desktop
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 2 Şubat 2016 #2 R7 240'a kuran var mı?
BlurTM Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 301 Makaleler 5 3 Şubat 2016 #3 Fallout 4 ve Tomb Raider oynamayanlar için bu sürücüyü indirmesi gerekir mi ?
KS KS FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #4 BlurTM dedi: Fallout 4 ve Tomb Raider oynamayanlar için bu sürücüyü indirmesi gerekir mi ? Genişletmek için tıkla... Gerekmez ama güncel olan iyidir.
BlurTM dedi: Fallout 4 ve Tomb Raider oynamayanlar için bu sürücüyü indirmesi gerekir mi ? Genişletmek için tıkla... Gerekmez ama güncel olan iyidir.
Grendayy Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #5 Dostum bu 16.1.1 sürücüsü beta sürücüsü mü yoksa whql sürüm mü ?
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2016 #6 HD 5570 ekran kartıma kuramıyorum. Destek bitti hayırlı olsun. Yeni sistem alınca artık bi' 6 yıl daha kullanırım R9 380'i
HD 5570 ekran kartıma kuramıyorum. Destek bitti hayırlı olsun. Yeni sistem alınca artık bi' 6 yıl daha kullanırım R9 380'i
Umut İzgi Kilopat Katılım 3 Ocak 2012 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2016 #7 nonwhql sürücü, kartın sıcaklığını boştayken 60 dereceye çıkartıyor, kurmayın.
Grendayy Hectopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #8 Umut İzgi dedi: nonwhql sürücü, kartın sıcaklığını boştayken 60 dereceye çıkartıyor, kurmayın. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım sorununuz başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir.
Umut İzgi dedi: nonwhql sürücü, kartın sıcaklığını boştayken 60 dereceye çıkartıyor, kurmayın. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım sorununuz başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir.
Umut İzgi Kilopat Katılım 3 Ocak 2012 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2016 #9 Grendayy dedi: Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım sorununuz başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden 1 haftalık kartı servise yolladım birebir değişimini isteyerekten, servis sorun yok deyip gönderirse kafasında kırmak için gideceğim değişim yaparlarsa da eyvallah
Grendayy dedi: Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım sorununuz başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden 1 haftalık kartı servise yolladım birebir değişimini isteyerekten, servis sorun yok deyip gönderirse kafasında kırmak için gideceğim değişim yaparlarsa da eyvallah
Devrim Aydemir Megapat Katılım 8 Aralık 2015 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2016 #10 BigEvil dedi: 3 Genişletmek için tıkla... Asus r9 380 strix kullanıyorum ve böyle buz gibi ekran kartı görmedim kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşlar bende 15.12 versiyon var fallout 4'te oynuyorum bu beta sürücüsü müdür? İndirmeli miyim?
BigEvil dedi: 3 Genişletmek için tıkla... Asus r9 380 strix kullanıyorum ve böyle buz gibi ekran kartı görmedim kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşlar bende 15.12 versiyon var fallout 4'te oynuyorum bu beta sürücüsü müdür? İndirmeli miyim?