Eveeeet geldik sonuca. Durum biraz sıkıntı. Evet 20.9.2 sürücüsünü ilk kurduğumda :
Pubg'de : 73fps'den 85 fps'ye. (Bu çok ciddi bir sonuç)
Rocket league: +14 fps
Valorant: Zaten 270 civarı fps'den rahat 300'e (Ayrıca Radeon Software Valorant'ı görmüyordu bu sürümde eklemişler)
The Forest: +83 fps'den 90fps'ye
Watch Dogs 2 : 70fps (+6) (Zaten optimizasyon özürlü oyun)
Ama bir sıkıntı oldu şimdi. 5500 XT kullanıcıları, Pc'si çöken AMD kullanıcıları ve yardım etmek isteyenler sonuna kadar okursa daha faydalı olacaktır. Bir anda pc sayın
@Sedat34 deki gibi kilitlendi Rocket League açılırken. Sonra bidaha girdim ve tam gol atılınca bidaha dondu ve oyun kapandı. Radeon WattMan hatasını 2 kere aldığımı gördüm. Bakalım sorun ne kaynaklı diye pubg girdim ve 2 sefer de eşleştirme başadı yazısını gördüğüm an kilitlendi ve Pubg crash verdi. Zaten önceden de Pubg hatası diye konu açmıştım merak eden oraya da bakabilir daha detaylı. Böyle bir hata aldığım falan yoktu hatta en stabil sürüm bu heralde diyordum ta ki yine bu hatalar gelene kadar. Biraz daha detaya ineceğim. Dün kasayı açınca bir uzun iki kısa bip aldım. Ekran kartı hatası olarak biliyorum. Kartı söktüm taktım söktüm taktım yine bip vermeye devam etti. Sonra dedim zaten kart MSI anakart asus tuf neden böyle bip verir? 8x2 ramlerimden birine öylesine bir bastırdım pss diye slota ilerledi. Hay ***** dedim bu muydu. Ama neden bir uzun iki kısa? Bu ekran kartı hatası demek. Sonra pc açıldı tamam gezdim akşama kadar ve bir anda yukardaki sorunlar oluştu. Yeterince detaylandırdım diye düşünüyorum. Sizce donanımsal mı? Yazılımsal mı? Driverları siliyorum birazdan bakacağız. Ama galiba ilk başta fps artışı sağlasa da 20.4.2 yani en kararlı ve güncel AMD sürümüne devam edeceğiz gibi duruyor

Evet temizliğimi yapıp 20.9.1 sürücüsünü kurdum en azından WHQL. 4 fps daha az alıyorum ama kart 3 derece daha serin 20.9.1'de. (20.9.2'ye kıyasla) Şu an stabil. 20.9.2 önermiyorum. Riske girmem diyorsanız 20.4.2 ama yine de güncel WHQL istiyorsanız 20.9.1.