AMD 23.10.1 sürücüsü stabil mi?

Kesinlikle Windows Update etkinse kendi otomatik kuruyor sonra.

Yapıyor musunuz bilmiyorum ama sürücü yüklemelerini internet bağlantısını keserek denemekte fayda var.
1 Hafta boyunca güncellemeleri duraklattım. İşe yarar diye düşünüyorum.

Hocam deneyince buraya görüşlerinizi yazarsanız seviniriz.
Şimdi yüklüyorum ilk tecrübenmi ve daha sonra 1 günlük kullanımı yazacağım.

İlk tecrübem:
İşlemci kullanımı normalde (FPS Drop olmadığı döneme Göre( Yüksek kullanımlarda çalışıyor. Ekran akrtı kullanımıda tam tersi daha düşük kullanımda.
FPS Droplar maalesef devam ediyor.

Şuana kadar denediğim oyunlar:
Ready or Not: FPS drop var. 75 FPS sabit alırken anlık oalrak 55 FPS'e düşüp tekrar 75'e çıkıyor
Spider-Man Remastered:

Anlamadığım şekilde işlemci kullanımı %100 altına düşmüyorken Ekran kartı kullanımı %45lere kadar düşebiliyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

RDR 2 durumu da bu şekilde. Herhangi bir drop yaşamadım şimdiye kadar. Fakat İşlemci kullanımı yine anormal derecede yüksek gibi.

Son düzenleme:
Az önce Cyberpunk 2077 denedim. Normalde benim işlemci kullanımı %50'nin üzerine bile çıkmazken, bu sürücüden dolayı işlemci kullanımı %80'lere varıyor. Sorunlu galiba sürücü. tekrar 23.5.2'ye dönüyorum.

İşlemci kullanımından dolayı aşırı ısınma oluyor bende geri dönüş yapacağım. 23.10.1 mi denediniz?

@Arda321 daha 1 saat deneyimledim maalesef durum daha kötüye gitti.

İşlemci kullanımından dolayı aşırı ısınma oluyor bende geri dönüş yapacağım. 23.10.1 mi denediniz?

@Arda321 daha 1 saat deneyimledim maalesef durum daha kötüye gitti.
Aynen, 23.10.1 denedim Asus rog strix 6700 XT üzerinde. İşlemci kullanımında bir sıkıntı yaratıyor. Şimdi geri temiz kurulumla 23.5.2 kurdum. Yalnız sorun bilgisayara yapıştı gibi, hala aynı şey oluyor kahretsin. Keşke hiç kurmasaymışım.

Son düzenleme:
Dün kurdum Metro Exodus'ta denedim aynı gibiydi sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Ben 23.8.2 indirdiğimde işlemci kullanımı düzelmişti.
Evet. Program üzerinden indir - kur yaptım, ekstra bir şey DDU gibi şeylerle uğraşmadım bile. Piyango gibi bir şey sanırım çözemedim AMD'yi 20 yıldır.
İşlemci kullanımı yine anormal düzeyde şuan 23.10.1 deyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…