AMD 23.10.1 sürücüsü stabil mi?

Sürücüleri driver display unistaller veya AMD'nin kendi yazılımı Amdcleanup'la kaldırıp kurarsanız pek sorun yaşamazsınız. Software uygulamasından kurunca sorun yaratıyor.

Hocam ilk verdiğim linkte, "Package Contents" başlığı altında renkli indirme bağlantısı var. Oradan indirebilirsiniz.
İndiriyorum teşekkürler. İnşallah şu FPS droplarına çözüm bulurum.

Sürücüleri driver display unistaller veya AMD'nin kendi yazılımı Amdcleanup'la kaldırıp kurarsanız pek sorun yaşamazsınız. Software uygulamasından kurunca sorun yaratıyor.
DDU ile kaldırıp "AMD Software: Adrenalin Edition™ Technical Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames Version 23.30.01.02" yükleyip deneyeceğim. Çözüm olursa beni cidden büyük bi çileden kurtarmış olacaksınız teşekürler <3

DDU ile kaldırıp "AMD Software: Adrenalin Edition™ Technical Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames Version 23.30.01.02" yükleyip deneyeceğim. Çözüm olursa beni cidden büyük bi çileden kurtarmış olacaksınız teşekürler <3
Yapıyor musunuz bilmiyorum ama sürücü yüklemelerini internet bağlantısını keserek denemekte fayda var.

DDU ile kaldırıp "AMD Software: Adrenalin edition™ technical Preview driver for AMD fluid Motion frames version 23.30.01.02" yükleyip deneyeceğim. Çözüm olursa beni cidden büyük bir çileden kurtarmış olacaksınız teşekkürler <3

Hocam deneyince buraya görüşlerinizi yazarsanız seviniriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı