Zatoichi
Kilopat
Önceki sürüm dediğin 23.9.3'te mi? Bu yeni sürüm stabil midir denedin mi?
Arkadaşta güncel sürüm vardı bende ki de geçen ayın sürümü idi tam numarasını bilmiyorum, pc de değilim de.:d
Önceki sürüm dediğin 23.9.3'te mi? Bu yeni sürüm stabil midir denedin mi?
Düzenledim ama oldu mu tam emin değilim. Bağlantım çok iyi değil.
Aynı sayfaya atıyorDüzenledim ama oldu mu tam emin değilim. Bağlantım çok iyi değil.
Hocam ilk verdiğim linkte, "Package Contents" başlığı altında renkli indirme bağlantısı var. Oradan indirebilirsiniz.Aynı sayfaya atıyor![]()
İndiriyorum teşekkürler. İnşallah şu FPS droplarına çözüm bulurum.Hocam ilk verdiğim linkte, "Package Contents" başlığı altında renkli indirme bağlantısı var. Oradan indirebilirsiniz.
DDU ile kaldırıp "AMD Software: Adrenalin Edition™ Technical Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames Version 23.30.01.02" yükleyip deneyeceğim. Çözüm olursa beni cidden büyük bi çileden kurtarmış olacaksınız teşekürler <3Sürücüleri driver display unistaller veya AMD'nin kendi yazılımı Amdcleanup'la kaldırıp kurarsanız pek sorun yaşamazsınız. Software uygulamasından kurunca sorun yaratıyor.
Yapıyor musunuz bilmiyorum ama sürücü yüklemelerini internet bağlantısını keserek denemekte fayda var.İndiriyorum teşekkürler. İnşallah şu FPS droplarına çözüm bulurum.
DDU ile kaldırıp "AMD Software: Adrenalin Edition™ Technical Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames Version 23.30.01.02" yükleyip deneyeceğim. Çözüm olursa beni cidden büyük bi çileden kurtarmış olacaksınız teşekürler <3
Yapıyor musunuz bilmiyorum ama sürücü yüklemelerini internet bağlantısını keserek denemekte fayda var.
İndiriyorum teşekkürler. İnşallah şu FPS droplarına çözüm bulurum.
DDU ile kaldırıp "AMD Software: Adrenalin edition™ technical Preview driver for AMD fluid Motion frames version 23.30.01.02" yükleyip deneyeceğim. Çözüm olursa beni cidden büyük bir çileden kurtarmış olacaksınız teşekkürler <3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.