AMD, 23.12.1 Sürümü yayınlandı!

Hangi site olduğu fark etmeksizin, bir videoyu büyütüp küçültünce kullandığı tarayıcı tam boyuttan çıkan ben değilimdir… Değil mi?

6700XT kullanıyorum ve en çok FiveM'de donma kasma beyaz ekran gidip gelme gibi sorunlarla karşılaştım bu sürümde önceki sürüme geri döndüm.

Bende bu sorunu yaşıyorum ama kendisi ben ayarladıktan sonra tekrar hypr-RX eco ya çekmiyor. Fakat ben başlangıçta da ayarlamasın istiyorum. Benim global ayarım default ona ayarlasana kardeşim. Bir de ecodan çıkardım FPS arttı bende yeni kart aldık çok fark göremedim diyorum bundanmış.

AMD Software açılıyor mu bu sürümde? 23.9.1 kullanıyorum şu anda. RX6400 kullanıyorum.

RX 6700XT kullanıyorum başlarda sıkıntı yoktu ama son 2 gündür oyunlar Alt Tab'dayken video falan açınca höparlörden en son seste cızz sesi gelip 10-15 saniye sonra kendi kendine kapanmaya başladı. Bu sürümde aynı sorunu yaşayan arkadaş oldu mu? Yoksa geçen gün ReSize BAR ayarını açmıştım ondan kaynaklı mı diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…