AMD, 23.12.1 Sürümü yayınlandı!

@lazye

Konuyu bir daha oku ilk cümlesini. Ben düzelttim zaten.

Zaten gelmiyeceği için desteklemiyor olacak. 6000 serisinde görmyeceğiz gibi duruyor. Aynı hamam aynı tas.

RX 400 ve 500 serisi ekran kartlarının desteği kesilmesi kötü oldu.

Sanırım bildiğiniz gibi bazı sürümlerde hata meydana geliyordu o hatalar bu sürümde de devam ediyor mu veya yeni hatalar var mıdır? Sanırım onu kast etmiş.

Bu kişiden kişiye değişiyor hocam. Bazen genel sorun olurken bazen kişisel sorun oluyor.

Kesin güncelleyince bir şey olacak.

@662040
Reis bize Frame Generation lazım sen bilirsin ne zaman geliyor?

7 Aralık'ta Avatar oyununa gelecek. Değişen bir şey olmaz ise tabii.

RX 400 ve 500 serisi ekran kartlarının desteği kesilmesi kötü oldu.

Yapacak bir şey hocam. Güncelleme gelse ne olacaktı yani?

4K CP77 açacak hali yok ya

23.8.2 versiyonundayım aylardan beri üst versiyona geçmeye yelteniyorum fakat sürekli şu sorun bu sorunlar var diye yazanlardan ötürü geçmiyorum önerir misiniz kartım RX 6500 XT.

23.8.2 Versiyonundayım aylardan beri üst versiyona geçmeye yelteniyorum fakat sürekli şu sorun bu sorun diye geçmiyorum önerir misiniz kartım RX 6500 XT

Güncellik iyi olur hocam. Temiz kurulum yaptıktan sonra sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Yeni sürümün bilgisayarınızda ne gibi bir tepki vereceğini ben bilemem sonuçta. Kurun eğer sorun yaşarsanız geri dönersiniz.

hocam rx6600 sahibiyim, bu sürümden sonra pc kafayı yedi menü donuyor yeniden başlatıyorum ekran siyah kalıyor 23.4.3 e döndüm rahatladım vallahi ya

Yeni sürümde beta sürümdeki afmh gelmiş mi, goremedim de.
Yükledim bir saat önce kadar. Gözle görülür akıcılık var bende fakat aman aman yüklemeye de değmez. Ayrıca daha yükler yüklemez sistem hatası diyip her şeyi fabrika ayarına çevirmesi de çok hoş. Ayrıca ben anlamıyorum herkeste performans ekranında ayarlanıyor kısmında cpu gözükürken bende niye gözükmüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…