AMD 24.6 1 ile CS2 uyumlu çalışmıyor

Mehmet1500

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu surumu kurdugumda CS 2 rezalet calisiyor, benzer durumu yasayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'de klasik hocam merak etmeyin %99 ihtimalle sorun kartınızda değildir. Başka sürüm kurun.

NVIDIA'da sanki çok farklı
Daha şimdi açıldı bakın konusu

Tartışmak için demedim hocam ben yaşamadım 6 farklı Nvidia kartta, 3 farklı amdde hayattan soğudum konuda ki kartta 1050 ti 6600 gibi son devrin kartı değil elbet her kartta sorun olabiliyor ama amd yok yani beğenen kullanabilir benim işimde amd zaten programları bile açamıyor

Dünden beri 24-6-1 kullanıyorum, CS2'de Anti Lag 2 ile birlikte akıcı bir şekilde oynadım. Sürücüleri tamamen silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız eski sürücülere dönmeyi deneyin.

Dünden beri 24-6-1 kullanıyorum, CS2'de anti lag 2 ile birlikte akıcı bir şekilde oynadım. Sürücüleri tamamen silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız eski sürücülere dönmeyi deneyin.

Oynarken sorun olmuyor acarken 10 FPS ile aviliyor sonra oyunu acinca birkac saniye sonra duzeliyor oynaniyor bende 2 saat oynadim oyun baslangic ekran da 10 FPS ile aciliyor o kesin oynsrken FPS duzeliyor rahat oynaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…