AMD 24.6 1 ile CS2 uyumlu çalışmıyor

Oynarken sorun olmuyor acarken 10 FPS ile aviliyor sonra oyunu acinca birkac saniye sonra duzeliyor oynaniyor bende 2 saat oynadim oyun baslangic ekran da 10 FPS ile aciliyor o kesin oynsrken FPS duzeliyor rahat oynaniyor.
Sorun ilk başlarda donma ve oyun içi anlık dropsa 1 2 günde düzelir hocam muhtemelen shader cache sıfırlanmıştır muhtemelen.

Oynarken sorun olmuyor acarken 10 FPS ile aviliyor sonra oyunu acinca birkac saniye sonra duzeliyor oynaniyor bende 2 saat oynadim oyun baslangic ekran da 10 FPS ile aciliyor o kesin oynsrken FPS duzeliyor rahat oynaniyor.
Yeni sürücüye geçtikten sonra Shader Cache siliniyor, bu yüzden ilk oynayışlarınız da Shader Cache'ler yükleniyor. Muhtemelen bir kaç defa oynadığınız da düzelecektir.

Sende öyle mi duzeldi.
Sanırım bu sürücü ile alakalı bir problem değil. Genel prosedür böyle işliyor. Her sürücü geçişlerimde böyle şeyler yaşadım. İlk açıldığında çok yavaş açılıyordu veya oyunda droplar oluyordu fakat bir iki oyundan sonra düzeliyordu. Fortnite içinde aynı şekilde oluyor, oyuna giriyorum ama beni oyuna sokmuyordu. "Bağlanıyor...." yazıp giriş ekranında bekletiyordu ve en son da aşağıya atlayabiliyordum. Yeni sürücüye geçtiğim için aynı şeyi tekrar yaşacağım :D.

Sanırım bu sürücü ile alakalı bir problem değil. Genel prosedür böyle işliyor. Her sürücü geçişlerimde böyle şeyler yaşadım. İlk açıldığında çok yavaş açılıyordu veya oyunda droplar oluyordu fakat bir iki oyundan sonra düzeliyordu. Fortnite içinde aynı şekilde oluyor, oyuna giriyorum ama beni oyuna sokmuyordu. "bağlanıyor..." yazıp giriş ekranında bekletiyordu ve en son da aşağıya atlayabiliyordum. Yeni sürücüye geçtiğim için aynı şeyi tekrar yaşacağım :D.

Bende bekletmiyordu 10 FPS ile baslatiyordu oyun baslayomca birkac saniye 10 FPS'de kalouor sonra duzeloror du.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı