- Makaleler
- 1
Ben 2200G'yi o şekilde kullanıyorum yükte 60'ı geçtiğini görmedim.Dostum gerçekten stok soğutucunun altında var diye işlemciye termal macun sürmediysen hata yapmışsın bir el at derim.
Ben 2200G'yi o şekilde kullanıyorum yükte 60'ı geçtiğini görmedim.Dostum gerçekten stok soğutucunun altında var diye işlemciye termal macun sürmediysen hata yapmışsın bir el at derim.
Ben 2200G'yi o şekilde kullanıyorum yükte 60'ı geçtiğini görmedim.
Dostum zaten bu fabrikasyon olarak herkese aynı durumda gelmiyor mu?Belki arkadaşa öyle gelmemiş olabilir onu bilemem fakat bu standart olarak herkese eşit geliyor olması gerek.Soğutucunun altındaki termal macun az değilse sorun yok dostum.
Evet öyle zaten, ben eğer siz termal macun yenileyip sadece soğutucuya sürüp yaptıysanız ve işlemciyi dışarı taşmıyacak şekilde yaptıysanız sıkıntı yok. Onun dışında fabrikasyon ürünse hiç dokunmadıysanız sorun yok.Dostum zaten bu fabrikasyon olarak herkese aynı durumda gelmiyor mu?Belki arkadaşa öyle gelmemiş olabilir onu bilemem fakat bu standart olarak herkese eşit geliyor olması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.