AMD 7670m driver çalışmıyor

  • Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2B
B

Bekir Öztürk

Ziyaretçi
Arkadaşlar babam geçen sene 1-18 ağustos 2013 arasında SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP350V5C-S0FTR NOTEBOOK - Teknosa bu ürünü almış. Normalde driver yüklüydü sorunsuz kullanıyordum. Son 15 gün içinde harddiski bozuldu garantiye yolladık geldiğinde yeni harddisk takılmıştı ve format atılmıştı.

Driver larını yüklememişlerdi. Ben hepsini yükledim fakat ekran kartı driver ını yükleyince yeniden başlatın diyor. Yeniden başlattığımda ise bir hata alıyorum. ürününüze uygun yazılımı yükleyip tekrar deneyin gibi bir ifade yer alıyor. AMD nin sitesinden ( Download Drivers ) notebook graphics, Rdeon HD series, Rdeon HD 7xxxm series, Windows 8.1 64 bit seçeneklerini seçtiğimde çıkan sayfada AMD'nin en güncel sürümü olan 14.4 ü indirdim ve kurdum. Sizce yanlış driver ı mı indirmişim? Yanlışlık yoksa hata nerede olabilir?

Ekran kartı AMD 7670m

Admin edebiyat ders notum 21. Benden paragraf kullanmamı bekleme. Yapamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üreticinin driverini denermisiniz.
Önce amd ve intel erkran kartı sürücülerini silin.
Önce intel sürücüsünü.
Sonra da samsungun sitesinden amd driverinizi indirin.
 
Bu üreticiler bir daha bizden notebook vs. almasınlar diye özellikle ekran kartı driverı konusunda kendilerinin editlediği kendi siteleri dışında kurulan driver'ın sorun çıkarttığı gibi durumlarla daha önce bende karşılaşmıştım. Tamamen sinir bozucu ve saçmalık. Benim kullandığım ve hala kullanmakta oldugum Sony Vaio gibi mesela.
 
Garantiden geldiğinde format atııklarını farkettim ve bence saçma olan samsung uygulamaları yüklüydü. Kendim windwos 8 kurmayı tercih ettim. O yüzden böyle oldu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı