AMD 7670M sürücü yüklenmiyor

• Konuyu başlatan 278491
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 2.427

278491

Kilopat
Ekran kartımın sürücüsünü yüklemek istedim fakat desteklenmeyen ekran kartı diye uyarı veriyor. Ben bunu nasıl indireceğim?

Bazı modellerde harici ekran kartı olmayabiliyor, emin misiniz olduğundan?
evet eminim eskiden bizzat kullanıyordum
Bazı modellerde harici ekran kartı olmayabiliyor, emin misiniz olduğundan?
bilgisayarcıya verdikten sonra gözükmemeye başladı ve ekran kartını çalmadığından eminim çünkü o ekran kartı anakarta gömülü gibi bir şey

O halde AIDA64 raporu paylaşın bir inceleyeyim. Konuya el atma vaktim gelmiş. 😉

Bu arada AIDA64 raporunu oluşturmak için gerekli rehber aşağıda mevcut. Sonra da o raporu MediaFire'a yükleyip linki paylaşmayı unutmayın.

O halde AIDA64 raporu paylaşın bir inceleyeyim. Konuya el atma vaktim gelmiş. 😉

Bu arada AIDA64 raporunu oluşturmak için gerekli rehber aşağıda mevcut. Sonra da o raporu MediaFire'a yükleyip linki paylaşmayı unutmayın.

tam olarak hangi seyleri seceyim o rehberdeki gibi yaptim ama raporda bir suru gereksiz bilgi cikti epostam bile yaziyor sizi icin hangi bilgiler onemli ona gore raporda secim yapayim

Son düzenleme:
Şu an epey şaşırdım, 7670M raporda görünmüyor. Çalmadığına ya da devredışı bırakmadığına emin miyiz?
evet benim sorunum da o zaten hiç bir türlü gözükmüyor,çalmadığını düşünüyorum çünkü laptop bu ekran kartının da çalınması mümkün değil araştırdığıma göre anakarta gömülü gibi bir şeymiş. Devredışıdan kastınız bios kısmından mı acaba.Bir de ne olur ne olmaz içini açıp kontrol etmeli miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı