Amd 8350 ve GTX970 Anlık Fps düşmesi

DasFranklin

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Merhaba, sorunum bugün başladı. Oyunlarda anlık FPS düşmesi yaşıyorum. Lisanslı Norton kullanıyorum ve herhangi bir virüs bulunamadı. Ayrıca anti malware ile tarama yaptım herhangi bir şey bulunamadı. Örneğin Fifa 15 oynarken 220 Fps alıyorum ama FPS birden 40-45 oluyor ve bu yaklaşık 10-15 saniye sürüyor. Aynı şey Dying Light oyununda da başıma geldi. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci soğutucum Hyper 212 evo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı sorun vardı. Mafia2 oynarken Fps aniden 30-40 düşüyordu.
Sonra az araştırdım işlemci stabil çalışmadığından olabiliyormuş.Turboyu devre dışı bıraktım 4.0 ghz ayarladım
voltajıda elle ayarladım sorun ortadan kaktı.

Galiba ekran kartın ısınıyor.

Ekran kartın o.c'lu mu? Isı değerlerini verebilir misin?

Öyle bir sorun olabilir fakat i5 4590 ile gayet stabil çalışıyor. Bence amd işlemciler de gtx 970'in bir sıkıntısı var.

işlemcide herhangi bir oc var mı ? eger voltajı biraz arttırıp testi tekrarlar mısınız ? Stabil olmayan işlemcilerde bu sorun olabiliyor. Birde HDD testi yaparsanız iyi olur.

Bende i3 2120 var tabiki bu işlemciyle karşılaştırılamaz fakat 55 dereceye gelince sapıtıyor baya yani ısınmadanda olabilir.

Sorununuz belli görüntüdeki vram kullanımı 3300 mb yazıyor. Anlık olarak vram kullanımı 3500 mb'ın üstüne çıktığı zaman fps düşmesi yaşıyorsunuz. Zaten yukarıda arkadaş konu ile ilgili videoyu göndermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…