Prisoner[OF]Games
Megapat
Arkadaşlar yaklaşık 1 saatlik cryengine 3 kullanımından sonra işlemcim 60 derecelere kadar çktı. Bu ısı normal mi yoksa fazla mı?
Not: İşlemci AMD A10-5750M
Not: İşlemci AMD A10-5750M
Stok fan ne?Stok fan kullanıyorsan normal.
Dediğim gibi bu laptop. İşlemcinin üzerinde de görünürde fan yok. O kırmızı turuncu karışımı bakır borulardan varİşlemcinin kutusundan çıkan AMD'nin tahsis ettiği fan.
Laptop olduğuna hiç dikkat etmedim pardon.Prisoner[OF]Games;137406 dedi:Dediğim gibi bu laptop. İşlemcinin üzerinde de görünürde fan yok. O kırmızı turuncu karışımı bakır borulardan var![]()
Evet havalar sıcak ama odada klima çalışıyorduLaptop olduğuna hiç dikkat etmedim pardon.Sıcaklık yük altında 60 derece gayet normal. Hele ki bu sıcaklarda...
Klimam var zenginim diyorsun yani.Prisoner[OF]Games;137408 dedi:Evet havalar sıcak ama odada klima çalışıyordu![]()
Ohhh Bende korktum yanar manar diye saol içme su serptinKlimam var zenginim diyorsun yani.Şaka şaka. Yinede Laptop için yük altında 60 derece bana göre gayet normal.
"Millet masaüstü bilgisayarda yük altında 60 derece ve üstünü görüyor. Kaldı ki laptop daha çok ısınır" diyeyim için buz kessin.Prisoner[OF]Games;137422 dedi:Ohhh Bende korktum yanar manar diye saol içme su serptin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.