AMD A10 ve R7 250 Kullanarak PC Toplama

AMD.322

Megapat
Daha fazla  
Selamlar,
Geçen ay hayatımın hatasını yaparak AMD A6 6400K İşlemci aldım ve ne olduğunu çözemediğim bir problemden dolayı A6 6400K+R7 250 2GB sistemimde CS:GO'da LOW ayalarda 60FPS'yi bile göremiyorum, bunun işlemciden kaynaklanan bir problem olduğunu düşündüğüm için işlemcimi değiştirmeye karar verdim. AMD A10 7870K almayı planlıyorum fakat birkaç sorum olacak, AMD A10'un en gelişmişi 7870K mı? Daha gelişmişi var mı ? R7 250 ve AMD A10 7870K Dual Graphics yapılır mı? Yapılıyorsa 750Ti performansı verir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO sadece bir örnekti Dota2 35-40 FPS (Low Ayarlar 1080P) GTA5 20 FPS Aynı zamanda droplar oluyor 5 fps ye kadar düşüyor (Low Ayarlar 1080P) The Crew 10FPS (Low Ayarlar 900P) Şöyle bir gariplikte mevcut GTA5'te 800x600 de verdiği fps ve 1920x1080 de verdiği fps aynı

Şimdi 7870K piyasadaki en kuvvetli apu ama 7890K da piyasaya sürülecek yakın zamanda. Bana kalırsa işlemciyle hiç uğraşma. Aksine işlemcin kalsın onunla darboğaz yapmayacak bi ekran kartı al. Düşük kartlarla SLI olur mu bilmiyorum ama deneyebilirsin olmazsa R7 250 yi elden çıkarırsın. Ve sonuçta hem iyi apu alıp hem de ekran kartı almak tuhaf olur. O yüzden sadece birini yapmanı tavsiye ederim. 750Ti alabilirsin bu arada.

Şimdi 7870K piyasadaki en kuvvetli apu ama 7890K da piyasaya sürülecek yakın zamanda. Bana kalırsa işlemciyle hiç uğraşma. Aksine işlemcin kalsın onunla darboğaz yapmayacak bi ekran kartı al. Düşük kartlarla SLI olur mu bilmiyorum ama deneyebilirsin olmazsa R7 250 yi elden çıkarırsın. Ve sonuçta hem iyi apu alıp hem de ekran kartı almak tuhaf olur. O yüzden sadece birini yapmanı tavsiye ederim. 750Ti alabilirsin bu arada.
Hem APU alıp hem Ekran kartı almak tuhaf değil çünkü AMD'nin Dual Graphics adlı bir teknolojisi var bu sayede hem ekran kartını hemde APU yu kullanıp daha iyi fps almana yarıyor bir nevi 2 ekran kartı takmış gibi oluyorsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A10-7890K Tanıtıldı. Yakın zamanda ülkemize gelebilir.

Kaç para civarı olur ve ciddi anlamda bir performans farkı mevcut mu?

Dual Graphics in varlığından haberim var biliyorum. Ama elindeki ekran kartı sana çok bi fps artışı sağlamayacak. Maksimum 15 civarı. Bunun yerine sadece Gtx750Ti almanı tavsiye ederim.

Kaç para civarı olur ve ciddi anlamda bir performans farkı mevcut mu?

Ciddi anlamda performans farkı var diyorlar. 165 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacak. Ülkemizde uygulanan vergilerden dolayı ne kadar olur tam bir bilgim yok fakat 165 dolarla çıkış yapacak.:)

Dual Graphics in varlığından haberim var biliyorum. Ama elindeki ekran kartı sana çok bi fps artışı sağlamayacak. Maksimum 15 civarı. Bunun yerine sadece Gtx750Ti almanı tavsiye ederim.
Grafik delisi biri değilim o nedenle LOW ayarlarda oynamaya alışıyım ki Witcher 3 gibi optimizasyonu berbat olan bir oyunu med. ayarlarda 45-50fps arası çalıştırdığını görüyoruz videoda ki bu gayet iyi bir performans aynı zamanda A10 alırsam ki alacağım AMD ekran kartı tercih etmek her zaman daha iyi olacaktır(örn:R7 260x) çünkü Nvidia kartlar ile AMD'nin DualGraphics teknolojisi çalışmıyor diye biliyorum ki A10-7870K ve R7 250 bi 750ti performansı veriyor birlikte araştırmalarıma göre.. ki bir süre bekleyip fiyatı gördükten sonra A10-7890K alma ihtimalimde mevcut şuanda. SLI filan demişsin öyle bir şansım bulunmuyor çünkü anakartımda tek bir PCI Express x16 slotu bulunmakta.

Ciddi anlamda performans farkı var diyorlar. 165 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacak. Ülkemizde uygulanan vergilerden dolayı ne kadar olur tam bir bilgim yok fakat 165 dolarla çıkış yapacak.:)

Tamam sağol. Bir süre bekleyelim bakalım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı