AMD Adrenalin 20.2.2 Sürücüsü Çıktı

20.2.2 ile bende 5700 XT saat hızı boştayken 786-787 Mhz değerinde takılı kaldı. 😭
adrenaline.png

@ramazan2335 Ekstradan biraz sıcaklık yükü getirecektir. Dolayısıyla güç tüketimi bir miktar artar, fanlar erken devreye girer, fazla çalışır vs. Sizde Asus Strix 5700 XT var sanırım. 70'i geçmiyor demişsiniz. Sıcaklık kritik seviyelere ulaşmaz, çok büyük bir problem yaratmaz diye düşünüyorum. Ancak yine de can sıkıcı bir problem. Çok ısınan sınırda modellerde sıkıntı olabilir.

Diliyorum sürüm notları bilinen sorunlarda geçen yanlış raporlamadır ancak zannetmiyorum. Değerler doğru gibi.

Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.

1 Aydır gelmeyen sürücüden sonra heyecan içerisinde sürüm notlarını okudum. Sonuç olarak yine, hala, her zamanki gibi siyah ekran ve kilitlenme sorunlarını çözememişler. Sürücüyü yükledikten 10 dakika sonra siyah ekran sorunu yaşadım. Ah AMD ah... Kaç ay oldu düzelt artık şu sorunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı