AMD anakart tavsiyesi

Hamit Tech

Hectopat
Yer
İstanbul Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakın zaman içinde PC toplamaya karar verdim. İki adet anakart beğendim sizlerde bana başka anakartlar önerebilirsiniz. İkisini de iceleyin.
1.MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

2.
ASUS A88X-GAMER Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
Bütce:600TL
NOT: Önerileriniz AMD uyumlu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi durum biraz karışık. İlk anakart AM3+ soketli. Yani bu anakarta FX işlemcileri takabilirsiniz. A88X Gamer ise FM2+ soketli bir anakart. Bu anakarta AMD APU'ları takabilirsiniz. Bu yüzden bu iki anakartı karşılaştıramayız. Anakart alırken bu işlemci-soket uyumuna dikkat et. Ben bu ikisi arasından MSI 970'i alırdım. Fakat sistemi henüz almadığın için İntel tarafına kaymanda fayda var.

Şimdi durum biraz karışık. İlk anakart AM3+ soketli. Yani bu anakarta FX işlemcileri takabilirsiniz. A88X Gamer ise FM2+ soketli bir anakart. Bu anakarta AMD APU'ları takabilirsiniz. Bu yüzden bu iki anakartı karşılaştıramayız. Anakart alırken bu işlemci-soket uyumuna dikkat et. Ben bu ikisi arasından MSI 970'i alırdım. Fakat sistemi henüz almadığın için İntel tarafına kaymanda fayda var.
Kesinlikle katılıyorum benim şuanki kartım AM3 yani FX desteklemiyor bu yüzden FX anakart ile işlemci alacaktım ama buradaki arkadaşlar İ5 4460 ile P33 daha iyi olur dediler bende öyle yaptım, sipariş verdim artık yarın olacak elimde. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı