AMD APU Sistem Oyundayken Kilitlenmesi

DivineCougar

Megapat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Tarih Öğretmeni / Web Design
Arkadaşlar oyun oynarken bilgisayar kilitleniyor aniden. Sebebini bilmiyorum hiçbir hata vermiyor, aniden kilitleniyor. Bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Bunu her oyunda yapmıyor, küçük oyunlarda yapıyor genelde. GTA 5, Dota 2 vs oyunlarda kilitlenme olmuyor. Ancak Software Inc., Youtubers Life tarzı oyunlarda yapıyor bunu. Pek anlam veremedim. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi. RAM'lerde bir sıkıntı yok, kontrol ettim Memtest ile. Harddisk de sağlam. Bilmiyorum sebebini.
167.jpg

Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Bios ayarlarını gözden geçir. Bilgin varsa tüm bileşenleri kabloları çıkar yeniden tak. Oyunda iken ısı değerlerini kontrol el. Ayrıca Driver'larınıda tekrar kur. Belki hatalı kurmuşsundur.

Bios ve driverlar güncel mi?

Evet bios ve driverlar en güncel durumda..

Yazılımsal olabilir. Virüs koruma yazılımınızı, güvenlik duvarınızı ve uyumluluk modunu gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Virüs programım Eset Antivirüs 9 versiyonu bir sorun çıkartmıyor.. Diğer oyunlarda bir problem yaşamıyorum hiç bir türlü.. Ama bu küçük oyunlar hep sorun çıkartıyor.

Bios ayarlarını gözden geçir. Bilgin varsa tüm bileşenleri kabloları çıkar yeniden tak. Oyunda iken ısı değerlerini kontrol el. Ayrıca Driver'larınıda tekrar kur. Belki hatalı kurmuşsundur.

Isı değerleri normal en son 2 gün önce fan temizliği yeni macunlama yaptım.. Oyunların korsan olmasının etkisi var mıdır acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı