TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #11 Umut Nas dedi: 20-25 dakika ideal. OC yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet yaptım şimdi 25dk bekledikten sonra bişey olmazsa sıkıntısız çalışcağı anlamınamı geliyor?
Umut Nas dedi: 20-25 dakika ideal. OC yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet yaptım şimdi 25dk bekledikten sonra bişey olmazsa sıkıntısız çalışcağı anlamınamı geliyor?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #12 TRQuantum dedi: Evet yaptım şimdi 25dk bekledikten sonra bir şey olmazsa sıkıntısız çalışcağı anlamınamı geliyor? Genişletmek için tıkla... Yani o anlama geliyor. Görev Yöneticisi'ni atabilir misiniz? CPU kısmını
TRQuantum dedi: Evet yaptım şimdi 25dk bekledikten sonra bir şey olmazsa sıkıntısız çalışcağı anlamınamı geliyor? Genişletmek için tıkla... Yani o anlama geliyor. Görev Yöneticisi'ni atabilir misiniz? CPU kısmını
TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #13 Umut Nas dedi: Yani o anlama geliyor. Görev Yöneticisi'ni atabilir misiniz? CPU kısmını Genişletmek için tıkla... Sizide rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor Vega 3'ü nasıl OC yapabilceğimi biliyor musunuz? Umut Nas dedi: Yani o anlama geliyor. Görev Yöneticisi'ni atabilir misiniz? CPU kısmını Genişletmek için tıkla... yanlışı atmışım Dosya Ekleri görev yöneticisi.png 52,6 KB · Görüntüleme: 103 fas.png 43,1 KB · Görüntüleme: 92
Umut Nas dedi: Yani o anlama geliyor. Görev Yöneticisi'ni atabilir misiniz? CPU kısmını Genişletmek için tıkla... Sizide rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor Vega 3'ü nasıl OC yapabilceğimi biliyor musunuz? Umut Nas dedi: Yani o anlama geliyor. Görev Yöneticisi'ni atabilir misiniz? CPU kısmını Genişletmek için tıkla... yanlışı atmışım
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #14 TRQuantum dedi: Sizide rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor Vega 3'ü nasıl OC yapabilceğimi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu kısmı istiyorum hocam
TRQuantum dedi: Sizide rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor Vega 3'ü nasıl OC yapabilceğimi biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu kısmı istiyorum hocam
TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #15 Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1397351 Bu kısmı istiyorum hocam Genişletmek için tıkla... fark ettim dosyayı ekledim
Umut Nas dedi: Eki Görüntüle 1397351 Bu kısmı istiyorum hocam Genişletmek için tıkla... fark ettim dosyayı ekledim
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #16 TRQuantum dedi: Sizide rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor Vega 3'ü nasıl OC yapabilceğimi biliyor musunuz? Yanlışı atmışım Genişletmek için tıkla... Bir de R23 testi yapabilirseniz güzel olur. İşlemcinin sınırlarını tam zorlamış oluruz.
TRQuantum dedi: Sizide rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormam gerekiyor Vega 3'ü nasıl OC yapabilceğimi biliyor musunuz? Yanlışı atmışım Genişletmek için tıkla... Bir de R23 testi yapabilirseniz güzel olur. İşlemcinin sınırlarını tam zorlamış oluruz.
TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #17 Umut Nas dedi: Bir de R23 testi yapabilirseniz güzel olur. İşlemcinin sınırlarını tam zorlamış oluruz. Genişletmek için tıkla... O testide yaptım sıkıntısız çalıştı bir de rahatsız etmiyorsam Vega 3 OC hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Umut Nas dedi: Bir de R23 testi yapabilirseniz güzel olur. İşlemcinin sınırlarını tam zorlamış oluruz. Genişletmek için tıkla... O testide yaptım sıkıntısız çalıştı bir de rahatsız etmiyorsam Vega 3 OC hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #18 TRQuantum dedi: O testide yaptım sıkıntısız çalıştı bir de rahatsız etmiyorsam Vega 3 OC hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum. Konu açın Vega 3'e OC nasıl yapılır diye yardımcı olurlar
TRQuantum dedi: O testide yaptım sıkıntısız çalıştı bir de rahatsız etmiyorsam Vega 3 OC hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum. Konu açın Vega 3'e OC nasıl yapılır diye yardımcı olurlar
TRQuantum Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #19 Umut Nas dedi: Maalesef bilmiyorum. Konu açın Vega 3'e OC nasıl yapılır diye yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... peki yinede yardımınız için teşşekkür ederim
Umut Nas dedi: Maalesef bilmiyorum. Konu açın Vega 3'e OC nasıl yapılır diye yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... peki yinede yardımınız için teşşekkür ederim