AMD Athlon 64 x2 4400 İçin GT 1030 Alınır mı?

Sabri68Tkn

Kilopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı yeni bir ekran kartı almaya karar verdim.

Ben MSI GeForce GT1030 2GH LP OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı almayı düşünüyorum.
Size sorum tavsiye eder misiniz ve sessiz çalışıyor mu?
Bir de uyumlu olur mu?
Power Yeter mi?
Darboğaz yapar mı?
Alacağım ekran kartı. (Farklı Marka Tavsiye ediyorsanız açığım.)
Asus GeForce GT1030 GDDR5 OC 2GB 64Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı

Oynadığım oyun CS:GO (GT 9500 ile Rekabetçi içi 40-55 FPS alıyorum.)

Önerileriniz varsa da açığım.

PC özelliklerim:
  • Gigabayte'in GA-M61PME-S2 (rev. 2.x) anakart
  • AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4400 2.40 GHz
  • 4 GB RAM Kingston
  • Nvdia GeForce GT 9500 1 GB
  • 500 GB HDD
  • 220 W power (gerekirse yükseltirim)
Not olarak da internette işlemcim 2.20 GHz ya da 2.30 GHz gözüküyor ama normalde 2.40 GHz bendeki olan.

Not olarak bu ekran kartı ile tanıtan kişiler oyun kaydı yapması biraz zordur diyor. Sizce her şey en düşük ayarlada CS:GO da kasmadan video kaydı yapar mı? (Alınan FPS ve görüntü kalitesi pek önemli değil 480P şekilde kayıt yeter çünkü arkadaşlarda birbirimize oyunda hareketleri gösteriyoruz ondan)

3-4 aydır araştırıyorum bilgisayarıma uyumlu ekran kartı fln çoğunuda burda konu açtım siz de yardımcı oldunuz sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilgisayarımı yeni bir ekran kartı almaya karar verdim.

Ben MSI GeForce GT1030 2GH LP OC 2GB GDDR5 64Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı almayı düşünüyorum.
Size sorum tavsiye eder misiniz ve sessiz çalışıyor mu?
Bir de uyumlu olur mu?
Power Yeter mi?
Darboğaz yapar mı?
Alacağım ekran kartı. (Farklı Marka Tavsiye ediyorsanız açığım.)
Asus GeForce GT1030 GDDR5 OC 2GB 64Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı

Oynadığım oyun CS:GO (GT 9500 ile Rekabetçi içi 40-55 FPS alıyorum.)

Önerileriniz varsa da açığım.

PC özelliklerim:
  • Gigabayte'in GA-M61PME-S2 (rev. 2.x) anakart
  • AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4400 2.40 GHz
  • 4 GB RAM Kingston
  • Nvdia GeForce GT 9500 1 GB
  • 500 GB HDD
  • 220 W power (gerekirse yükseltirim)
Not olarak da internette işlemcim 2.20 GHz ya da 2.30 GHz gözüküyor ama normalde 2.40 GHz bendeki olan.

Not olarak bu ekran kartı ile tanıtan kişiler oyun kaydı yapması biraz zordur diyor. Sizce her şey en düşük ayarlada CS:GO da kasmadan video kaydı yapar mı? (Alınan FPS ve görüntü kalitesi pek önemli değil 480P şekilde kayıt yeter çünkü arkadaşlarda birbirimize oyunda hareketleri gösteriyoruz ondan)

3-4 aydır araştırıyorum bilgisayarıma uyumlu ekran kartı fln çoğunuda burda konu açtım siz de yardımcı oldunuz sağ olun.

Bütçeniz varsa yeni bir anakarta geçin, elinizdeki işlemci ile performans almanız zor.

Hocam bütçem çok yok. Şuanki işlemci ile darboğaz yapar mı? Bide yaparsa Kaç fps düşüsü olur ?
Anakartı bilmiyorum ama İ5 4. nesil yada 3 nesilde yapma olasılığı var mı ?

Fps olarak belirtemeyeceğim. Fakat 3 ve 4.Nesil İ5 işlemcilerde GT 1030 hatta GTX 1070'de bile darboğaz olmaz.

Kullandığınız işlemcinin çok eski bir mimarisi var. Darboğaz olma ihtimali %50 ama yinede oyunları oynarsın ama işlemciyi değiştirmek şart.

Kullandığınız işlemcinin çok eski bir mimarisi var. Darboğaz olma ihtimali %50 ama yinede oyunları oynarsın ama işlemciyi değiştirmek şart.
Bunu almayı düşünüyorum anakartıma uyumlu olursa. (Bunla darboğaz yapmaz değil mi?)
Intel Core2 Duo E8400 İşlemci 6m Önbellek 3.00 Ghz 1333 Mhz Fsb - n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz varsa yeni bir anakarta geçin, elinizdeki işlemci ile performans almanız zor.
şuanki anakartıma uyumlu GT 1030 ile darboğaz yapmayan işlemci önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanki anakartıma uyumlu GT 1030 ile darboğaz yapmayan işlemci önerir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı