AMD Athlon 64 X2 İşlemciye O.C Yapma

• Konuyu başlatan Deja
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.476

Deja

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar işlemcime overclock yapacağım fakat anakartımın BIOS ekranında şu ekran yok. AI Tweaker bu bölüme girilerek overclock yapılıyormuş. Benim BIOS'daki olan bölümler şöyle:

main - advanced - power - boot - tools - exit

Bu içerikler var işlemcimin şuanki hızı 2.7 oynadığım oyunda biraz yetersiz kalıyor ben 3.5 yapacağım diğer sistemler ise baya yeterli geliyor power sp olsun ekran kartı anakart ram bunların hepsi de gayet iyi tek sıkıntım overclock nasıl yapacağım bu anakartta?

Son düzenleyen: Moderatör:
s.a arkadaşlar işlemcime overclock yapıcam fakat ana kartımın bıos ekranında şu ekran yok
ai tweaker bu bölüme girilerek overclock yapılıyormuş
benim bıos da ki olan bölümler şöle
main - advanced - power - boot - tools - exit / bu içerikler var işlemçimin şuanki hızı 2.7 oynadığım oyunda biraz yetersiz kalıyor ben 3.5 yapıcam diğer sistemler ise baya yeterli geliyor power sp olsun ekran kartı anakart ram bunların hepside gayet iyi tek sıkıntım overclock nasıl yapıcam bu anakartta..
-------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu lütfen ?

BIOS'dan Advanced menüsüne gel ve bir görsel yolla bizlere.
Anakartının marka ve modelini yazsan da olur.

Ve hedefini her zaman 3,5 kadar yüksek tutma. Stabil olarak çıkabileceğini sanmıyorum.
Önce 3GHZ, sonra 3,2 dene. İşlemci soğutucun yoksa daha ilerilere voltajlı gitmeye çalışma. Yalnızca voltajsız ve stabil olarak gidebildiği sınıra kadar ilerle, sıcaklıkları göz ardı etme.

BIOS'dan Advanced menüsüne gel ve bir görsel yolla bizlere.
Anakartının marka ve modelini yazsan da olur.

Ve hedefini her zaman 3,5 kadar yüksek tutma. Stabil olarak çıkabileceğini sanmıyorum.
Önce 3GHZ, sonra 3,2 dene. İşlemci soğutucun yoksa daha ilerilere voltajlı gitmeye çalışma. Yalnızca voltajsız ve stabil olarak gidebildiği sınıra kadar ilerle, sıcaklıkları göz ardı etme.
Tabiki de hedefim stabil olması kardeş fakat biraz yetersiz kalıyor sistemi yenileyene kadar malum biraz idare etmem gerekiyor. O yüzden yardım istedim. Lonuya cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim kardeş.

Anakartın marka modeli : asus m3a78-cm
İşlemci marka modeli : amd athlon 64 x2 7750tm

standart soğutucuyla çalıştırmıyorum ayriyetten coolurmaster rın soğutucusunu aldım şuan bu takılı ısı değerleri gayet iyi 2000 rpm hızında fan hızı gayet iyi bir soğutucu

böle bir form da yardımcı olacak kimse yok mu valla helal olsun tebrik ederim.
okadar tanıtım vs var o.c konusunda yardım edecek kimse yok tebrik ederim.
forma üye olalı 8 gün oldu 5 ci günü ceza aldım nedeni nedeni aşağıda yazıyor insan önce uyarır şu durumdan dolayı ceza alırsınız bilginiz olsun diye
uyarmadan ceza verilirmi üstelik cezayı veren kişiye bile ulaşamıyorum.
neyse çümletten herkese iyi formlar.

kaan arslan : önce uyarmadaan neden ceza verdin kardeşim sora bilirmiyim ben hakaret yada küfürmü kullandım ki sen bu cezayı verdin.

Mesajınız Türkçe kurallarına uygun olmalıdır.

Yazım yanlışlarınızdan dolayı Technopat Sosyal'e 1 gün boyunca katılamayacaksınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı