Eğer olası bir bozulma durumunda yeni bir bilgisayar alacak durumunuz yok ise tavsiye etmem fakat rahatça yeni bir bilgisayar alacak bir maddi durumunuz var ise denenebilir. Bu eski cihazlarda yeni cihazlara nazaran daha az koruma var ve daha kolay yanabiliyorlar.
Hocam sisteminiz sistemimle neredeyse aynı güçte ve bizimkiler gibi sistemlerde oynanabilecek oyunlarda overclock çok bir şey değiştirmiyor Q8300 overclock yaparak 2.9 GHz'a çıkardım ve stabilite sorunları dışında pek bir şey vermedi elime yani tatmin olmadım.
Eğer olası bir bozulma durumunda yeni bir bilgisayar alacak durumunuz yok ise tavsiye etmem fakat rahatça yeni bir bilgisayar alacak bir maddi durumunuz var ise denenebilir. Bu eski cihazlarda yeni cihazlara nazaran daha az koruma var ve daha kolay yanabiliyor.
Hocam sisteminiz sistemimle neredeyse aynı güçte ve bizimkiler gibi sistemlerde oynanabilecek oyunlarda overclock çok bir şey değiştirmiyor Q8300 overclock yaparak 2.9 GHz'a çıkardım ve stabilite sorunları dışında pek bir şey vermedi elime yani tatmin olmadım.
Ben yeni PC alacağım şu anlık bunu kullanayım diye kurdum ancak cok fazla kasmasından dolayı deneyecektim pek bir şey değiştirmiyorsa denemeyecegim. Teşekkürler.
Ben yeni PC alacağım şu anlık bunu kullanayım diye kurdum ancak cok fazla kasmasından dolayı deneyecektim pek bir şey değiştirmiyorsa denemeyecegim. Teşekkürler.