AMD Athlon X4 860K + RX 460 Darboğaz Yapar mı?

rx480 bile dar boğaz yapmıyacak kardeşim testlerime göre bende msi 8 gb alıp çözünürlüğü 1440p yapıcam

R7 370 benchmarkda çok az üstünde görünüyordu hayret.

Performansına bir şey diyemem de, ben de bu saatten sonra 2 çekirdek alınmaz diyorum :)
tabi 860k almadıysan hiç girme sabret i5'e gir ddr4 sistem yap.

Rx480 geldi bugün 860k işlemcim 1600mhz 8gb ram deepcool soğutucum var işlemciye nasıl oc yapılır bilmiyorum en kısa zamanda yapıcam şu an drop yok Witcher 3 gibi bir oyunda herşey ultra 1440p ve 41 fps alıyorum high'a düşürücem kesinlikle katı görüşü olan arkadaşlara duyurulur infazcılara ve espritüellere :D

Rx480 geldi bugün 860k işlemcim 1600mhz 8gb ram deepcool soğutucum var işlemciye nasıl oc yapılır bilmiyorum en kısa zamanda yapıcam şu an drop yok Witcher 3 gibi bir oyunda herşey ultra 1440p ve 41 fps alıyorum high'a düşürücem kesinlikle katı görüşü olan arkadaşlara duyurulur infazcılara ve espritüellere :D
AMD Overdrive diye bir program var onunla yapabilirsin internette de konular var nasıl yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı