maniacal07 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2015 #1 Evet arkadaşlar ekran kartım dxdiagda ati amd 4800 hd gözüküyor. Faturada 4850. Herneyse amd catalyst control center açmak istedigim zaman hiçbirşey açılmıyor. Driverlar güncel. Acil yardım. Oyunlarla ilgili ayar yapmam gerekiyor. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2015
Evet arkadaşlar ekran kartım dxdiagda ati amd 4800 hd gözüküyor. Faturada 4850. Herneyse amd catalyst control center açmak istedigim zaman hiçbirşey açılmıyor. Driverlar güncel. Acil yardım. Oyunlarla ilgili ayar yapmam gerekiyor. Teşekkürler.
Onur Yenidoğan Hectopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #2 Bende de aynı iki sorun var. Ama benim ekran kartımın modeli farklı. Sanırım 4800 hd yazmasının nedeni serinin adını göstermesi ve AMD Catalyst Control Center'ın açılmama sorunumu çözemedim. Son düzenleme: 26 Eylül 2015
Bende de aynı iki sorun var. Ama benim ekran kartımın modeli farklı. Sanırım 4800 hd yazmasının nedeni serinin adını göstermesi ve AMD Catalyst Control Center'ın açılmama sorunumu çözemedim.